לא ענית לי על השאלה מה 2.3 תודה - י

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ענית לי על השאלה מה 2.3 תודה - י
    י
    03/03/2011

בבקשה תענה לי השאלה הזאת, אני מבטיח שזאת השאלה האחרונה ואני חייב תשובה עליה, לפני שאני הולך לבדיקות. תודה- י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלה מה 2.3 תודה - י - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    06/03/2011

מה השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה השאלה

י
    06/03/2011

אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
    ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:

............................................................ בבקשה לענות על כל השאלות(מבחנתי רצוי בכן/לא),כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה
    .............................................................. האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?

2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?

4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?

6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתייחס לשאלה הקודמת, הנה המתוקן:

י
    06/03/2011

בבקשה לא להתייחס לשאלה הקודמת, נפלה טעות בפרסומה.

אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
    ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:

בבקשה לענות על כל השאלות(מבחנתי רצוי בכן/לא),כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה

1.האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שהסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?

2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?

4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?

6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה לשאלתי המתוקנת.תודה

י
    08/03/2011

אשמח לקבל תשובה לשאלתי האחרונה והמתוקנת מאתמול (7.3) בשעה 18:00
    תודה י

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו