מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ענית לי על השאלה מה 2.3 תודה - יי03/03/2011
בבקשה תענה לי השאלה הזאת, אני מבטיח שזאת השאלה האחרונה ואני חייב תשובה עליה, לפני שאני הולך לבדיקות. תודה- י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענית לי על השאלה מה 2.3 תודה - י - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/03/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה השאלה
י06/03/2011אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:
............................................................ בבקשה לענות על כל השאלות(מבחנתי רצוי בכן/לא),כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה
.............................................................. האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?
2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?
4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?
6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתייחס לשאלה הקודמת, הנה המתוקן:
י06/03/2011בבקשה לא להתייחס לשאלה הקודמת, נפלה טעות בפרסומה.
אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:
בבקשה לענות על כל השאלות(מבחנתי רצוי בכן/לא),כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה
1.האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שהסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?
2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?
4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?
6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה לשאלתי המתוקנת.תודה
י08/03/2011אשמח לקבל תשובה לשאלתי האחרונה והמתוקנת מאתמול (7.3) בשעה 18:00
תודה י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)