זיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה
    רינה
    07/03/2011

שלום,
    יש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד בנוגע לזיבה: לחבר שלי היתה זיבה לא מזמן והוא מאשים שזאת אני שהדבקתי אותו ,אנחנו מכירים לא מזמן ולא שכבנו עדיין אבל,הוא היה בחו"ל כמה חודשיים וכמובן לא שמר נגיעה :) .שבועיים אחרי שהוא חזר נפגשנו,היה בינינו סקס אוראלי ,ואחר כך הוא חלה בזיבה (כאשר אצלי המחלה גם התבטא בלוע אבל, אני לא הבנתי שזה זה),אז הוא בעצם מאשים אותי שאני הדבקתי אותו,למרות ש אני בתולה,לא נהלתי יחסים עם משהו אחר בזמן שהייתו בחו"ל.אז השאלה שלי היא כזאת מה גרם לו לחלות? האם המחלה יכולה להתבטא שבועות אחרי חשיפה לחיידק? ושאלה נוספת אם יכול להיות איזה שהיא סיבה שאני נושאת את החיידק באיזה שהיא צורה או אולי הוא אצלי בפה?

מחכה מאוד לתשובתכם בבקשה תענו לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה

הוספת תגובה

• זיבה

דני
    08/03/2011

סליחה מראש על התגובה,אני אמנם לא רופא אבל ברור שהחבר החצוף שלך הוא זה שהדביק אותך לאחר בסעותיו אצל זונות בחו"ל. תעשי בדיקת משטח גרון ספציפית לגילוי גונוראה.ואם אצלך הכל תקין אז ניצלת.מהבחור ומהמחלות שהוא נושא את צריכה להיפטר מהר מאוד לפני שידביק אותך במשהו יותר חמור. אם את בתולה איך הוא מגלה עזות מצח ומאשים אותך בכך שהדבק אותו במחלת מין המועברת רק ביחסי מין?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

רינה
    08/03/2011

תודה על התגובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    08/03/2011

סימני המחלה אצל גברים כ 3 שב לאיחר ההדבקות. אצל הנשים הסימנים יכולים לא להופיע ואם כן אז אפילו אחרי הרבה זמן. אפשר לקרוא כתבה שלי בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה

רינה
    08/03/2011

תודה רבה לך שענית לי!!
    ממה שרשמת אם אצלי זה התבטא בלוע ולא לקחתי אנטיביוטיקה,זה עבר לי לבד אחרי שטיפה עם מי מלח זה יכול להחזור?
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו