צריבה במתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן שתן
    יעקב
    10/03/2011

ד"ר שלום,

אני זכר בן 30. לפני כשלושה שבועות חשתי צריבה במתן שתן ראשון של הבוקר, ולאחר מכן זה פשוט עבר מעצמו. בשבוע שעבר שוב היתה לי צריבה במתן שתן (יותר נכון בשנייה שאחרי סיום מתן שתן), אבל זה עבר אחרי שתייה מרובה יותר של מים.
    לפני יומיים היתה לי הרגשה של צריבה בפין גם לא במתן שתן, וזה פשוט עבר מעצמו, כרגע הכל בסדר.

אין לי הפרשות (מלבד טיפש שתן שלפעמים עוד יוצאת בדקות הראשונות אחרי מתן שתן, אבל לא תמיד, אבל לא הפרשות צהובות, ירוקות או לבנות), אין לי יבלות על איבר המין או פצעים עליו.

יש לי בת זוג קבועה מזה כ - 5 חודשים. מלבד פעמיים, אנחנו מקיימים יחסי מין רק עם קונדום, והפעמיים האלה היו לפני כ - 3 חודשים.. לבת זוגתי אין שום סימפטום מאלו שתיארתי, והיא לא מודעת לשום מחלת מין, גם מספר בני הזוג הקודמים שלה הוא נמוך ועומד על 2, אחד מהם בוודאות לא היה עם אף אחת לפני זה.

רציתי לשאול שתי שאלות, האחת האם נראה לך שמה שאני מתאר יכול להיות מחלת מין ? (רופא המשפחה אמר שלא נראה לו סביר, אבל אם לא נמצא סיבה אורולוגית צריך לעשות בדיקת שתן במרפאה מיוחדת וצריך להחזיק את השתן הראשון של הבוקר עד להגעה למרפאה....נשמע לי רע).

שאלה שנייה, לאו דווקא באותו ענין, סתם סקרנות (לא ממש חושב שזה אפשרי). בת זוגתי היתה לפני כחודש בבית חולים עקב כאבי בטן ושלשולים, והממצאים לא העלו דבר. רציתי לשאול, כשאדם מגיע לבית חולים ולא משנה מה הסיבה, ועושים לו בדיקות דם, האם תמיד בודקים גם HIV ? סתם סקרנות, לא נראה לי שיש לה ו/או שנדבקתי בדבר כזה....

תודה ד"ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה במתן שתן

הוספת תגובה

• צריבה במתן שתן - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    15/03/2011

יתכן דלקת בשלפוחלית השתן או בשופכה ולכן מומלץ בדיקות שתן תרבית שתן כללית ושתן ל PCR לכל מחלות המין.
    HIV לא בודקים בשגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו