שאלה.זה י מכמה נושאים למעטה יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.זה י מכמה נושאים למעטה יותר
    י
    11/03/2011

לא ענית לי אז רשמתי פה (זה י מכמה נושאים למעטה יותר שאלתי את השאלה ב 6.3 בשעה 18:00)

הנה השאלה שרשמתי שם(בבקשה לענות על כל השאלות, רצוי בתשובות של כן/לא):

אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
    ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:

בבקשה לענות על כל השאלות(מבחנתי רצוי בכן/לא),כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה

1.האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שהסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?

2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?

4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?

6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה.זה י מכמה נושאים למעטה יותר - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    15/03/2011

1.האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שהסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?
    ^^לא
    2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
    ^^כן
    3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?
    ^^כן
    4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
    ^^לא
    5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?
    ^^לא
    6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
    ^^כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי התבלבלת פה במשהו..לא הגיוני

הי
    15/03/2011

עוד משהו:

בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.

השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)

ועוד שאלה:

בתגובה הקודמת שאלתי:

^^כן

איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה התייחסות..

הי
    18/03/2011

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה התייחסות.. - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    20/03/2011

מה השאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה השאלה,תודה

י
    20/03/2011

שאלה 1 :

בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.

השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)

שאלה 2:

בתגובה הקודמת שאלתי:

^^כן

איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)

שאלה 3:

אם אחד מאיתנו או שנינו(אני ו/או אח שלי לאותם ההורים) הוציא שתן בסקס, שנכנס לשני (אליי ו/או לאח שלי לאותם ההורים) לצינור השפכה(צינור השתן), אז ניתן להדבק כך במחלות כלשהן? (לא רק מחלות מין, אלא גם מחלות אחרות, כדי שאדע למי לפנות בקשר למחלות אחרות, שאינן מחלות מין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו