מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי לשאול פין מקומט..חסוי..20/12/2007
שלום, אני בן 17 וחצי כיום, ומאוד מטריד אותי כבר בערך מגיל 13.
אני לא יודע מתי התחיל ואם היה לזה התחלה כי אני פשוט לא זוכר אבל עובי האיבר שלי הואקטן יחסית למבוגרים ובנוסף יש עליו קמטים בראש הפין, רציתי לשאול אם יש לי בעיה כל שהיא, כי ממש הוא עם קמטים קמטים בראש הפין והראש קטן (לא כשהוא זקוף)
(שאלה נוספת, זה הגיל קובע את העובי או ששוט זה אחד שקשור לשני?, נ.ב. יש מצבים שהוא נראה גם עבה יותר ויש מצבים שפחות, לא כשהוא זקוף, אני מתכוון, יש מצבים שהוא אפילו נראה פי שניים בעובי, כשהוא זקוף יש מן נקודות עליו לפעים שאני רואה על ראש הפין, אבל כשהוא לא זקוף יש מן קמטייםם רציניים במיוחד אחריי שהוא עומד)
מעולם לא שאלתי כמו שצריך כי לא הרגשתי שאני יכול לשאול משהוא וכאן ניתנה לי ההזדמנות, שמח מאוד לתשובה וגם מפורטת אם אפשר..
ותודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לציין
חסוי..20/12/2007לפניי כשנתיים היית לי יציאה של דם מהאיבר והלכתי לבדיקות אולטרסאנוד באזור הבטן בכליות וכו' כדיי לבדוק אם הכל בסדר, ולא מצאו שום דבר..דיי הייתי מעוניין בתשובה..
ושוב.. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצורה וגודל הפין
ד''ר סרג' גרדשטיין21/12/2007שלום רב,
העניין אינו קשור למה שמכונה "מחלות מין" אך לגופו של עניין אומר שאיני מתרשם כעל פי תאורך מבעיה או מצב חולני. אצל גברים מסויימים הפין יכול להראות קטן במצב של מנוחה אך תקין או גדול בעת זקפה... לגבי הקימוטים , גם כאן איני חושב שזה חריג.
הייתי ממליץ לך פשוט לפנות לרופא שיתרשם.
באשר לדמם מהשופכה: ישנן סיבות רבות מאוד לאירוע כזה , אם זה קרה לפני שהיית פעיל מינית , הרי ש"מחלות מין" לא באות בחשבון. אם האירוע היה חד פעמי ולא היה ממצא בהדמיה שעשית ואם בדיקות הדם (ספירת דם , שקיעת דם, תפקודי כליות) היו תקינים, ואם לחץ הדם שלך תקין, אין סיבה לחשוש.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודן כל..
חסוי..26/12/2007קודם כל תודה רבה על התשובה!!
הדימום היה חד פעמי באמת והכל היה תקין, כך גם האיבר כשהוא זקוף. (נתת לי קודם כל מרגוע שזה לא מחלה או משהו)
לגביי הקימוטים, יש משהוא שאפשר לעשות?יש מצבים שזה עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)