מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים וכתמים אדומים אחרי יחסי מיןאורי16/03/2011
שלום
שכבתי עם מישהי למשך שבועיים בערך, (יחסים לא מוגנים)
כמה ימים אחרי הסקס האחרון, התחיל לי גירוד באזור איבר המין והמפשעה, שלווה בקצת פצעים אדומים באזור הערווה.
קיבלתי מרופא עור משחת ביפונאזול נגד פטריות ואחרי זה משחת טרידרם נגד פטריות.
מה שהיה באזור איבר המין והמפשעה קצת נרגע, למרות שעדיין יש גירוד קל,
אבל רוב החלק הפנימי של הישבן שלי אדום לגמרי ומגרד,
בנוסף לזה הכיפה קצת יותר אדומה מהרגיל וגם יבשה.
מה זה יכול להיות?
פטרייה שלא עוברת או משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מורח משחה נגד פטריות כבר חודש
אורי16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים וכתמים אדומים אחרי יחסי מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2011אולי פטרת ואולי טפיל אולי נגיף ואולי חיידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני בודק מה זה?
אורי19/03/2011רופא העור שהייתי אצלו רשם משחה נגד פטריות,
עדיין יש גירוד ואדמומיות, גם יובש באזור איבר המין הופיע לאחרונה ותחושה קלה של קהות חושים באזור איבר המין.
אם זה פטרת - יש משחה אחרת? המשחה שאני משתמש בה בסדר?
אם זה נגיף - איך מטפלים בזה?
אותו דבר לגבי הדברים האחרים שאמרת - איך מטפלים בזה, אצל מי לאבחן את זה? אורולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)