יבלות במפשעה וסביב איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות במפשעה וסביב איבר המין
    חניתה
    23/03/2011

התחילו להיות לי כמו פצעים כאלה מסביב לאיזור המפשעה ואיבר המין לפני כחודשיים וחצי והם הולכות ומתרבות. הרופא נשים שלח אותי לרופאת עור והיא התעצבנה קצת ואמרה שזה מולוסקום קונטגיוזום, עשתה קצת צריבה בחנקן נוזלי ניראה לי כדי לצאת ידי חובה (זה לא שינה כלום בינתיים - מלפני שלושה ימים) ואמרה שהרופא נשים היה צריך לטפל בזה בלייזר ולא לשלוח אותי אליה.

בינתיים עד שאחזור לרופא נשים לברר היא נתנה לי מישחה (נוזל בעצם) קונדילוקס וכתוב שזה לקונדילומה אבל גם כתוב בנייר של התרופה שלנשים הטיפול הוא על ידי רופא במרפאה והוראות לשימוש הם שונות ממה שאמרה לי הרופאת עור.

יש לי כמה שאלות
    1. האם המולוסקום זה סוג של מחלת קונדילומה?
    2. איך באמת משתמשים בקונדילוקס (עוד לא התחלתי) ? האם צריך קודם להוריד שיערות מהאיזור? האים שמים בבוקר או בלילה? כמה זמן צריך לחכות עד שאפשר לישטוף את זה ?
    3. האם הטיפול בלייזר באמת מחסל את זה ותוך כמה זמן? זה כואב? יש צלקות אחר כך?

תודה מראש
    חניתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יבלות במפשעה וסביב איבר המין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/03/2011

1. האם המולוסקום זה סוג של מחלת קונדילומה?
    ^^לא
    2. איך באמת משתמשים בקונדילוקס (עוד לא התחלתי) ? האם צריך קודם להוריד שיערות מהאיזור? האים שמים בבוקר או בלילה? כמה זמן צריך לחכות עד שאפשר לישטוף את זה ?
    ^^רק רופא מטפל בזה.
    3. האם הטיפול בלייזר באמת מחסל את זה ותוך כמה זמן? זה כואב? יש צלקות אחר
    כך?
    ^^אין חיסון סופי וודאי. לייזר הוא הטיפול הטוב ביותר ובדיים מיומנות אינו משאיר צלקות. ניתן לקרוא בכתבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו