מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי- סיכונים מחלות וכו'ניר23/03/2011
מה הסיכונים באקט הזה? אם אני בן 20 ובת זוגתי בת 18 שנינו בתולים ועשינו מין אוראלי (לי ולה) ונשיקות אבל כלום מעבר לכך? האם אפשר לקבל מחלות מין מזה?
ושאלה נוספת, האם אפשר לקבל מחלת מין בלי שום אקט עם מישהי, כלומר מגורמים אחרים שלא קשורים דווקא באקטים מיניים? כמו למשל שירותים ציבוריים וכו'?
אני שואל את זה כי אבחנו אצלי אפידידימיטיס וקיבלתי טיפול על זה, אבל אין תשובות עדיין ואני מעוניין לדעת דבר ראשון מה זה, ואיך אפשר לקבל את זה, ומה זה אומר על בת זוגתי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
ניר23/03/2011בהמשך לשאלה, האם מדובר דווקא במחלת מין או שזה יכול להיות משהו אחר? הסימפטומים שהיו לי לפני הטיפול היו צריבה במהלך השתן, הפרשה צהובה מוגלתית כזאת, ונפיחות באשך, האם רק מחלת מין גורמת לכך או שיש סיבות אחרות שיכולות לגרום למצב כזה? בתרבית השתן לא מצאו כלום אבל אין תשובות לגבי בדיקות אחרות לצורך העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי- סיכונים מחלות וכו' - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011מה הסיכונים באקט הזה?
^^מחלות מין
ושאלה נוספת, האם אפשר לקבל מחלת מין בלי שום אקט עם מישהי, כלומר מגורמים אחרים שלא קשורים דווקא באקטים מיניים? כמו למשל שירותים ציבוריים וכו'?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)