מין אוראלי- סיכונים מחלות וכו'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי- סיכונים מחלות וכו'
    ניר
    23/03/2011

מה הסיכונים באקט הזה? אם אני בן 20 ובת זוגתי בת 18 שנינו בתולים ועשינו מין אוראלי (לי ולה) ונשיקות אבל כלום מעבר לכך? האם אפשר לקבל מחלות מין מזה?

ושאלה נוספת, האם אפשר לקבל מחלת מין בלי שום אקט עם מישהי, כלומר מגורמים אחרים שלא קשורים דווקא באקטים מיניים? כמו למשל שירותים ציבוריים וכו'?

אני שואל את זה כי אבחנו אצלי אפידידימיטיס וקיבלתי טיפול על זה, אבל אין תשובות עדיין ואני מעוניין לדעת דבר ראשון מה זה, ואיך אפשר לקבל את זה, ומה זה אומר על בת זוגתי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דבר נוסף

ניר
    23/03/2011

בהמשך לשאלה, האם מדובר דווקא במחלת מין או שזה יכול להיות משהו אחר? הסימפטומים שהיו לי לפני הטיפול היו צריבה במהלך השתן, הפרשה צהובה מוגלתית כזאת, ונפיחות באשך, האם רק מחלת מין גורמת לכך או שיש סיבות אחרות שיכולות לגרום למצב כזה? בתרבית השתן לא מצאו כלום אבל אין תשובות לגבי בדיקות אחרות לצורך העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי- סיכונים מחלות וכו' - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/03/2011

מה הסיכונים באקט הזה?
    ^^מחלות מין
    ושאלה נוספת, האם אפשר לקבל מחלת מין בלי שום אקט עם מישהי, כלומר מגורמים אחרים שלא קשורים דווקא באקטים מיניים? כמו למשל שירותים ציבוריים וכו'?
    ^^כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו