שלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעט
    י
    24/03/2011

רשמתי את השאלות פה:

שאלה 1 :

בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.

השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)

שאלה 2:

בתגובה הקודמת שאלתי:

6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
    ^^כן

איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)

שאלה 3:

אם אחד מאיתנו או שנינו(אני ו/או אח שלי לאותם ההורים) הוציא שתן בסקס או צואה, שנכנסו לשני (אליי ו/או לאח שלי לאותם ההורים) לצינור השופכה(צינור הוצאת השתן) או לתוך פי הטבעת(כלומר לתוך הגוף), אז ניתן להדבק כך במחלות מין/מחלות אחרות(שאינן מחלות מין)/זיהומים/חיידקים/או כל דבר אחר שאני לא חושב עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תענה רק על השאלה פה.סליחה על הבלבול

י
    24/03/2011

תענה רק על השאלה הזאת. סליחה על הבלבול.

שאלה 1 :

בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.

השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)

שאלה 2:

בתגובה הקודמת שאלתי:

6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
    ^^כן

איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)

שאלה 3:

אם אחד מאיתנו או שנינו(אני ו/או אח שלי לאותם ההורים) הוציא שתן בסקס או צואה, שנכנסו לשני (אליי ו/או לאח שלי לאותם ההורים) לצינור השופכה(צינור הוצאת השתן) או לתוך פי הטבעת(כלומר לתוך הגוף), אז ניתן להדבק כך במחלות מין/מחלות אחרות(שאינן מחלות מין)/זיהומים/חיידקים/או כל דבר אחר שאני לא חושב עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעט - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעט - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/03/2011

השאלות שלך מסובכות ואני מתקשה להבין אותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה השאלות ברור יותר.תודה י מלמעטה

י
    28/03/2011

קודם כל, אם באחת השאלות יש משמעות רפואית כלשהי אם מדובר בשני אחים לאותם ההורים שעשו את הסקס, אבקש לרשום את המשמעות הרפואית, ובכל השאלות להתייחס למצב בו הסקס היה בין שני אחים לאותם ההורים,כי רק ככה אדע שהתשובות תקפות למקרה שלי.

שאלה 1 :

בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.

שאלה 2:

פעם שעברה שאלתי את השאלה הזאת:
    אם אחד מאיתנו היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה הדביק את הפרטנר השני במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?

וענית לי בתגובה לשאלה הזאת:
    ^^כן

שאלה 3:

אם אחד מאיתנו או שנינו הוציא שתן בסקס או צואה, שנכנס לשני לצינור השופכה(צינור הוצאת השתן) או לתוך פי הטבעת(כלומר לתוך הגוף), אז ניתן להדבק כך במחלות מין/מחלות אחרות(שאינן מחלות מין)/זיהומים/חיידקים/או כל דבר אחר שאני לא חושב עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו