מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיכוניסט מאוד מודאג...רונן24/03/2011
אז קודם כל ערב טוב....
אני בן 18...
אתמול קראתי קצת לגבי איידס (סתם הסתקרנתי)....
בעקרון הפעם הראשונה ששכבתי עם בחורה היה בגיל 15 וחצי שכבתי איתה עם קונדום אך לפני זה היה מין אוראלי שבו היא ירדה לי ולא היה לי קונדום... , את הבחורה הכרתי כולה יומיים(היא הייתה בערך בת 16 וחצי) והיא נראתה אחת שכן שוכבת עם הרבה גברים...
בעקרון היום עשיתי בדיקה לאיידס ואני אקבל תשובה ביום ראשון..... אני מאוד מאוד מקווה שהתשובה תצא שלילית ואם לא בעצם כל חיי נהרסו.
מעבר לכך הבנתי שזה לא הכל יש עוד מטרדים ובכלל נכנסתי להלם ...
הבנתי שקיימות מחלות מין רבות נוספות כמו כלמידיה ועגבת....
בעקרון קראתי על מחלות אלו והסימנים שצויינו (צריבה בשתן,כיבים ותפרחות) לא הופיעו לי....
אבל גם היה כתוב שלפעמים סימנים אלו לא מופיעים ולכן זה לא תמיד בטוח שאני לא חולה במחלה זו גם אם לא הופיעו לי הסימנים... האם זה נכון?
ובנוסף הבנתי ששכל מחלה בצורה ספציפית ולא ניתן לבדוק ביחד....
ואני פשוט לא יוכל לשאת את זה...
ללכת כל יום לבדיקה אחרת ...
אני פשוט לא יוכל...
בבקשה תענה לי ותנסה איכשהו להסביר לי כמה דברים...
כי אני לא באמת מבין הכל...
תודה ולהתראות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיכוניסט מאוד מודאג... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011אם התשובה ל HIV תקינה אז אין לך מקום לדאגות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)