מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידסאלכס26/03/2011
לפני 3 חודשים עישני סיגריה ממישהו שכנראה חולה\נושא את נגיף האיידס.
עשיתי חיפושים באינטרנט, ושאלתי בפורומים שונים כולל זה. האם יש אפשרות כי נדבקתי.
נענתי ש- לא.
למרות זאת זמן קצר (בערך שבוע) אחרי העישון, סבלתי מכאבי ראש נוראיים שנמשכו בערך 6 ימים+ הקאה באחד הלילות.
נבדקתי במיון, קיבלתי משככי כאבים פשוטים ונשלחתי הביתה.
לפני כחודש וקצת סבלתי מדלקת גרון ודלקות ב2 האוזניים, הייתי מטופלת באנטיביוטיקה, ולאחר שבועיים בערך זה עבר.
כרגע אני סובלת מחום של 38.6 ושיעול ליחתי וכאבים בכל הגוף מזה כיומיים.
(החום החל רק היום)... האם מדובר בסימנים או אפילו באיזשהו רמז לנגיף?
אני מאוד מפחדת. וחושבת על לעבור בדיקה השבוע.
האם אתם מציעים לעבור אותה באמת, או לדבעת הכל כשורה וזה רק חילופי מזג האוויר המשונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011אם חוששים מהדבקות בHIV אזי מומלץ לבצע את הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
אלכס28/03/2011זה ברור וידוע.
אבל לפי דעתך, ולפי הסיפר מקרה שלך, האם יש צורך לחשוש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)