כאב באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באשכים
    אבי
    23/12/2007

שלום!
    מזה חודשיים פלוס יש לי כאבים בגב התחתון, במפשעות (צד ימין בלבד), כאבים שיורדים אפילו עד לברך, לאחר בדיקה של אורטופד שלח אותי למיפוי עצמות והכול יצא תקין .
    לפני חודש החלו כאבים באשך ימין, בדיקות שתן יצאו תקינות, הייתי אצל אורולוג השבוע והוא טוען שלפי בדיקה שהוא עשה הכול נראה תקין אך שלח אותי לאולטראסונד אשכים בכל אופן,
    אני כמעט בטוח ב90% שיש לי שינוי בצורה של האשכים שזה מדאיג אותי מאוד. לפעמים יש כאבים בבטן התחתונה אבל לא משהו קריטי אולי אני כבר מדמיין , אני פוחד פחד מוות מסרטן האשכים !
    יש מצב לכיוון הזה בכלל או שאני סתם פראנואיד ?

שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באשכים

הוספת תגובה

• אבי שלום

אבי
    26/01/2008

אני אשמח אם תמצא תרופה לבעייה שיש לך ולעדכן אותי כי אני סובל מבעייה דומה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

דרור
    27/01/2008

אבי שלום עברתי משהו דומה +כל הבדיקות האפשריותו לא מצאו כלום.לעומת זאת הפיזיוטרפיסט שלי אבחן את הכאב ופתר אותו בשניות .וזאת מבלי שאמרתי לו דבר בנושא טרם האיבחון.
    מאמץ גדול מידי במקרה שלי בחדר הכושר על מכשיר ההליכה גרם ללחץ בחוליה מותנית שגרר לחץ כמו זה שאתה מתאר.שחרורה פתר את הבעיה בין רגע לתשומת ליבך 4 רופאים קונבציונלים לא צלחו באיחון הכאב ומקורו.אשמח להפנותך אליו במידה ותרצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים עמומים באגן שמקרינים

ד''ר סרג' גרדשטיין
    23/12/2007

שלום רב,

לא נראה לי על פי תאורך ועל פי העובדה שהאורולוג לא התרשם שהכיוון הוא כיוון גידולי. כמובן רצוי להשלים את הבדיקה שהאורולוג המליץ עליה (אולטרא סאונד). כן יתכן שמדובר בתסמונת האגן הדואב (CPPS) ... שמאופיין בכאב עמום באגן שקשה למקד אותו עם הקרנה לכיוון איבר המין או האשכים או הרגליים או לפעמים כל הכיוונים גם יחד...כדאי לבדוק את העניין ולנסות טיפול בכיוון זה.
    אני מרשה לעצמי להפנותך לאתר המרפאה שלנו : www.std-clinic.co.il
    ולהכנס למדור מאמרים - יש שם מאמר על הנושא.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת מחלו מין STD[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CCPS

אבי
    23/12/2007

תודה רבה על התייחסותך המהירה,
    קראתי את המאמר ,
    שאלתי הנוספת היא האם דבר זה מסוכן והאם יש מצב שלא ניתן להחלים מזה בעזרת כדורים בלבד?
    הכוונה היא שהאם יש מצב להגיע לניתוח כלשהו ?
    והאם זה פוגע בפוריות ..?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת CCPS

אבי
    24/12/2007

ברשותך,

האם בדיקת האולטראסאונד אשכים מגלה את התופעה הזו שציינת ?
    ואם לא מהי הבדיקה שצריך לעשות בשביל לדעת אם יש לי את התופעה הנ"ל.
    לפי מה שאתה מאר ומה שקראתי אצלכם באתר אלו בדיוק אותן התופעות .
    הבדיקה שלי היא ביום חמישי, להמתין לה או לנקוט בדרכים אחרות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CCPS

אבי
    02/01/2008

שלום,

אולטראסאונד אשכים יצא תקין.
    מה עושים ?? אני מיואש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו