מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה - לחוצה מאוד!מיטל06/04/2011
שלום
יש לי היסטוריה של קונדילומות שאותן הסרתי בלייזר. זה קרה לפני כ 6 שנים
ומאז פה ושם כל שנה יוצאת לי יבלת שאותה אני גם מסירה בלייזר - אני תמיד מסתכלת והולכת לרופא נשים שיבדוק אותי ויראה תמיד אם יש.
שלשום נבדקתי אצל הרופא נשים שלי כי ראיתי משהו והוא אמר שהוא חושב שזה קונדילומה אבל עדיין לא ניתן להסירה בלייזר
אתמול הסתכלתי עלייה וראיתי שהיא ממש יבלת - באזור השפתיים הפנימיות
השאלה שלי האם אני מדבקת עכשיו את בן זוגי ??
אני לא יודעת כמה זמן היא שם האם יכול להיות שכבר הדבקתי אותו ??
האם אסור לקיים בכלל יחסי מין כרגע ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - לחוצה מאוד! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2011השאלה שלי האם אני מדבקת עכשיו את בן זוגי ??
^^כנראה שכן והכל תלוי בתוצאת PCR ל HPV
אני לא יודעת כמה זמן היא שם האם יכול להיות שכבר הדבקתי אותו ??
^^אולי
האם אסור לקיים בכלל יחסי מין כרגע ??
^^לפי תוצאת PCR
זכרי שישנה דרך להתרפא מזה אחת ולתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד דבר אחד קטן ...
מיטל11/04/2011מה זה PCR? לבקש מהרופא שלי לבצע לי את הבדיקה הזו ?
אמרת שניתן לטפל בזה אחת ולתמיד ? כיצד?
הרופא שלי הביא לי את החיסון המשולש CERVARIX - האם מומלץ לבצע את החיסון ?
תודה רבה לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד דבר אחד קטן ... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/04/2011יש לוודא שה PCR הוא בודק למעלה מ 200 זנים ולא רק 15-25 זנים. חיסון מומלץ למי שאינו נושא את הנגיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)