מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה חוזרת בהריוןליהי07/04/2011
לפני כשש שנים לי ולבן זוגי היתה קונדילומה ולקח לנו כשנה להפטר ממנה - כנראה שמישהו מאיתנו הביא אותה מחיי הרווקות... היום אני בהריון שני שבוע 24 לאחר מס' זיהומים:אוריאופלסמה בנרתיק ומנינגיטיס בקטריאלי - מיקופלסמה הומיניס, כך שמערכת החיסון שלי מדוכאת ואני חלשה מאוד, בשמירת הריון ובמעקב במרפאת הריון בר סיכון. בעלי גילה אצלו 2 קונדילומות שוב ואני גיליתי משהו אחד שנראה כמו קונדילומה במפשעה. אין לי הפרשות מהנרתיק. האם ייתכן שהמחלה חזרה מאז או שאני צריכה לפקפק בנאמנות של בעלי?.. הוא נשבע בכל ליבו שלא עשה כלום ושזה חזר לבד אבל זה נראה לי לא הגיוני שזה חוזר ככה, למרות שהוא האדם הנאמן ביותר בעולם.
האם העובר שלי בסכנה? האם במרפאה להריון בר סיכון יכולים לראות את כל הנגעים ולטפל בהם?האם מותר לנו לקיים יחסי מין ללא הגנה כששנינו כבר נדבקנו ואם לא - כיצד להגן על עצמינו כשזה באיזור שלא מכוסה על ידי קונדום?
אני בפחד גדול - גם ככה כל המחלות באות אלי, כבר אין לי כוח סבל לעוד משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה חוזרת בהריון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2011מה שנדרש כעת זה קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין ופי הטבעת והפה וסביבותם וסילוק הנגעים אצלכם בלייזר ואחרי שיעלמו כל הנגעים לעשות HPC PCR ואם יהיה תקין אצל שניכם אזי אינכם מדבקים יותר ואין לכם יותר את המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)