מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדחוף28/04/2011
חברתי ואני קיימנו מין אוראלי ולמחרת בערב הופיעה לה אפטה על הלשון. האם זה קשור למה שעשינו ?
אנחנו מקיימים יחסים מוגנים ווגם בעברי הייתי עם עוד 2 בנות עם קונדום.
1) האם האפטה בהכרח קשורה למה שעשינו ?כי גם לי וגם לה יש מדי פעם אפטות..
2 )האם צריך לבדוק את זה איכשהו ? כי האפטה כבר די עברה לה...
3) אם אני יעשה בדיקות דם למחלות מין זה מספיק כדי לשלול שיש לי מחלת מין כלשהיא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דחוף28/04/2011אני לא בטוח שמה שהיה לה על הלשון נקרא אפטה, זה פצע קטן אדום וזה כבר בשלבי החלמה וכבר עברו 4 ימים מאז.
חשוב לציין שכפי שתיארתי אנחנו מקיימים יחסים מוגנים כבר הרבה זמן וכי התנסינו בזה בעבר פעמיים ורק הפעם הופיע הפצע הזה..
תודה רבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011חברתי ואני קיימנו מין אוראלי ולמחרת בערב הופיעה לה אפטה על הלשון. האם זה קשור למה שעשינו ?
^^לא נראה לי
3) אם אני יעשה בדיקות דם למחלות מין זה מספיק כדי לשלול שיש לי מחלת מין
כלשהיא ?
^^בדיקות דם אינן מספקות כי אינן כוללות את כל המחלות וגם לוקח זמן עד שניתן לאבחן בעזרתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קותם03/05/20111) מה זה אומר לא נראה לי ? שאין סיכוי שאפטה יכולה להעיד על מחלות מין או שלפי מה שתיארתי אין סיכוי ?
2) עשיתי בדיקות דם ושתן- האם זה מספק כדי לשלול מחלות מין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/20111. אפטה אינה סימן למחלת מין
2. בדיקות למחלות מין כוללות בדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)