עגבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגבת
    אלי
    12/05/2011

שלום
    מממ ברמת העיקרון האירוע שקרה לי הוא די ישן אבל אני מעדיף להתייעץ...
    לפני כמה חודשים(לא זוכר בדיוק כמה) נפגשתי עם בחור,ובין השאר נגעתי באיבר המין שלו,והוא נגע בי איתו באיזורים שונים בגוף,ללא חדירה אנאלית או אוראלית.אני לא זוכר שהיו שם איזה סימנים מיוחדים,אבל יכול להיות שלא שמתי לב.בכל מקרה,רציתי לשאול מה הסיכוי שהוא העביר לי עגבת.יש לציין שעד כה לא היו לי שום סימנים מיוחדים(חוץ מאפטה בפה והרפס בגב,וקצת עייפות מיתר זמן חופשי לאחרונה, שזה הכי קרוב שאני יכול לחשוב למחלת מין,אבל שוב,זה רק אני).רציתי לדעת האם אני צריך לדאוג שמה כעת אני נושא את המחלה.

אני בטוח שחפרתי אבל אני מעדיף להיות בטוח.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגבת

הוספת תגובה

• או מחלה אחרת

אלי
    13/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת מידע

אלי
    13/05/2011

הדבר קרה לפני חודשיים-שלושה פחות או יותר אבל שוב אני לא ממש זוכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגבת - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/05/2011

הסיכון נמוך מאוד אך בכל מקרה, מציע לפנות לרופא עור או לרופא המשפחה ולבצע בדיקות דם סוקרות בשאלת נגיעות סמויה-תת קלינית במחלת מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו