שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    אשרת
    13/05/2011

לא ליפני הרבה זמן רשמתי לכם על בעייתי, ואמרתם שאני צריכה לגשת לגניקולוג וזה מה שעשיתי.סיפרתי לה שבמשך כחצי שנה יש לי פטריה, והקרם אגיסטן לא עוזר וכך גם שלושת הכדורים שמכניסים לנרתיק. סיפרתי לה שקיבלת גם 3 פעמים ברצף מחזור (אולי זה קשור לגלולה של היום אחרי) אבל היא התעלמה מהפרטים האלו כנראה.
    היא עשתה לי בדיקה ואמרה לי שיש לי פיטריה...
    בקיצור היא נתנה לי כדור 1 ואמרה לישתות אותו עם האוכל...זה עדין מגרד ויש את הלבן (היתי שם אתמול)
    בכל מיקרה אני לא בטוחה שהיא מודעת לכל הבעיות שקיימות בי שם, היא לא בדקה אותי מספיק כדי לדעת שזה לא פיטריה כרונית או משהו כזה. היא לא עזרה לי ביכלל ואני עדין בלחץ.
    התקלה שהיתה לי עם המחזור יכולה ליהיות קשורה לפיטריה?
    ופיטריה יכולה גם ליהיות אצל גברים ופשוט אני ובן זוגי מעבירים אותה אחד לשני?
    (לא מגרד\שורף לו)
    תעזרו לי בבקשה,
    תודה רבה לכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• שלום רב, - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/05/2011

שלום אשרת,
    1. גברים אינם לוקים בפטרת של איבר המין אך יכולים ללקות במחלות אחרות שמועברות לבת הזוג (בעיקר זיהום בטפיל)
    2. יש לבצע בירור מדוע הטיפול בך אינו מועיל ולגבש אסטרטגיית טיפול שונה.
    המלצתי: פני שנית לרופאת הנשים שלך או לרופא\ה אחר\ת לחוות דעת נוספת ופרטי בפניה\ו את מהלך בעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו