2 שאלות בנוגע להרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות בנוגע להרפס
    גילי
    15/05/2011

לפני כמה ימים אם הווסת הופיעו לי פצעים כואבים נקודתיים על השפתיים החיצוניות וזה הולך ונהיה כואב יותר במיוחד בעת הטלת שתן עכשיו זה נראה פתוח וכואב כמו מלא כיבים קטנטנים המפחיד אותי שגם יצאו לי פצעים מוזרים על האף יכול להיות שזה הרפס אני חוששת מהגרוע מכל שמעתי כשנדבקים באיידס מופיע הרפס בפנים, אם נדבקתי בהרפס וגינלי ההרפס יכול לתקוף אותי בו זמנית גם באיזור אחר ??
    והשאלה השנייה שלי אם גבר שהיה לו הרפס בשפתיים ביצע בי מין אורלי אז אני יכולה להידבק כך בהקפס באברי המין?? יש קשר בין שניהם? אודה על תשובתכם התור שלי לעוד 3 ימים ואני בסרטים5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות בנוגע להרפס

הוספת תגובה

• 2 שאלות בנוגע להרפס - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/05/2011

שלום גילי,
    1. אם נדבקת בהרפס של איבר המין ע"י מגע מיני אוראלי, אזי באירועים בם את נוטה לפתח התלקחות (חוזרת) של הרפס השפתיים, יופיעו גם נגעים של ההרפס על איבר המין.
    2. נשאי HIV עם דיכוי חיסוני מתקדם, מפתחים נגעי הרפס עקשניים שאינם נרפאים מעצמם ללא טיפול ומניעה תרופתיים. לצערי בנוגע לכך אין תחליף לביצוע בדיקות דם תקופתיות ולקיום יחסי מין מוגנים.
    המלצתי: פני בינתיים לרופא\ת המשפחה אשר יוכל להתחיל טיפול בטבליות זובירקס עד שתגיעי לבדיקת רופא\ת הנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה עוד שאלה קטנה

בלה
    15/05/2011

אז לפי מה שהבנתי הרפס על השפתיים מדבק גם באברי המין במצבים של מין אורלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו