בליטה קטנה בפתח צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה קטנה בפתח צוואר הרחם
    דואגת
    15/05/2011

שלום רב,
    לפני 12 שנים נדבקתי בקונדילומה, הקפיאו לי את הנגעים ומאז לא הופיעו שוב.
    היום לראשונה בחיי החדרתי אצבע עד לצוואר הרחם לזיהוי ביוץ קרב (אני רוצה להיכנס להריון), זאת לאחר שקראתי על שיטה טבעית לזיהוי הימים הפוריים ולתדהמתי חשתי בגבשושית קטנה ממש בפתח האחורי של צוואר הרחם.
    שאלותי הן:
    1. האם יתכן ויש לי שם יבלת מלפני 12 שנה שלא טופלה ואף אחד לא הבחין בה גם לא בהריון וגם לא בגרידה שעברתי לפני 3 חודשים?
    2. האם יתכן והגבשושית הופיעה עכשיו ולא חשתי בדבר?
    3. כל שנה אני עושה בדיקת פפס האם אני אמורה לעשות בדיקות נוספות כדי לדעת אם אני עדיין נושאת את הוירוס?
    4. האם רופאי נשים שמאתרים קונדילומה מבצעים גם בדיקת סוג הוירוס או שהאישה צריכה לדרוש בדיקה שכזו.האם זה מתבצע בבדיקת הפפס?
    אני מאוד מודאגת, בעיקר לאור הרצון שלי להיכנס להריון.
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בליטה קטנה בפתח צוואר הרחם - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    17/05/2011

1. האם יתכן ויש לי שם יבלת מלפני 12 שנה שלא טופלה ואף אחד לא הבחין בה גם לא בהריון וגם לא בגרידה שעברתי לפני 3 חודשים?
    ^^אפשרי
    2. האם יתכן והגבשושית הופיעה עכשיו ולא חשתי בדבר?
    ^^אפשרי
    3. כל שנה אני עושה בדיקת פפס האם אני אמורה לעשות בדיקות נוספות כדי לדעת אם אני עדיין נושאת את הוירוס?
    ^^קולפוסקופיה ובדיקת HPV PCR
    4. האם רופאי נשים שמאתרים קונדילומה מבצעים גם בדיקת סוג הוירוס או שהאישה צריכה לדרוש בדיקה שכזו.האם זה מתבצע בבדיקת הפפס?
    ^^לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אתם עושים שירות מדהים!

אנונימית
    18/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו