מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה-עדי16/05/2011
האם נדבקתי בקונדילומה
לחבר שלי מזה ארבעה חודשים מצאו קןנדילומה באיבר המין,זאת לאחר שהבחנתי בשתי יבלות חומות באיבר מינו (שניתן לטעות ולחשוב שאולי אלו נקודות חן,אך כפי שחששתי,אלו הכרוביות של מחלת מין זו).
אציין כי יחסינו כללו פעמיים בודדות של חדירה לנרתיק (פעם אחת בזמן מחזור) פעמיים אנאלי ופעמיים מציצה - כל אלו פעמיים כאמור ללא קונדום (ולאחר בדיקת איידס וצהבת בי וסי).
חברי חזר כעת מרופא עור שנתן משחה ואמר שיעבור עוד שבועיים ואין צורך לחזור..
מקריאה מרובת שנים בנושא ידוע לי שהוירוס דוגר (יש לו יבלות אלו מסתבר 6 שנים).
אציין כי שנינו בני 34 וכי אני התחסנתי בחיסון סרטן צוואר הרחם לפני כשנתיים.
שאלותיי-
1.מה הסבירות שנדבקתי?
2.למרות החיסון שלי- יש סרטן צוואר הרחם ויש סרטן פי הטבעת.האם באנאלי לא הייתי מוגנת? וכנ"ל סרטן הפה-האם יש חשש שהוירוס כעת דוגר שם או החיסון מגן?
3.האם הוא עדיין בסיכון גם אם היבלות תעלמנה שכן זה דגר אצלו שנים?
4.אלו בדיקות יש לעשות ומתי כדי לדעת שזה מאחורינו? ומתי ניתן לקיים יחסים בלי לחשוש?
אודה לתשובה מפורטת ומחכימה.חשוב לי לא להזניח.תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה- - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2011
1.מה הסבירות שנדבקתי?
^^25% בכל מגע מיני
2.למרות החיסון שלי- יש סרטן צוואר הרחם ויש סרטן פי הטבעת.האם באנאלי לא הייתי מוגנת? וכנ"ל סרטן הפה-האם יש חשש שהוירוס כעת דוגר שם או החיסון מגן?
^^אם לא עשית בדיקת HPV PCR לפני החיסון יתכן שהחיסון כלל לא יעיל עבורך.
3.האם הוא עדיין בסיכון גם אם היבלות תעלמנה שכן זה דגר אצלו שנים?
^^אחרי טיפול יעיל בלייזר מנסיוני ניתן להגיע למצב שבו בדיקת PCR HPV תהיה תקינה ואז שיקח חיסון
4.אלו בדיקות יש לעשות ומתי כדי לדעת שזה מאחורינו? ומתי ניתן לקיים יחסים בלי לחשוש?
^^קולפוסקופיה ו PCR HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה מאד לעוד שאלה
עדי22/05/2011קראתי ב-6 מאמרים שונים שלאחר שנתיים,שלוש,אצל רוב האנשים הוירוס עובר.יש לו את היבלות 6 שנים,האם ייתכן שהיבלות פיזית נמצאות שם,אולם הוירוס עבר?
כוונתי-ממתי מועד ספירת הזמן שהוירוס עובר?
מה ההבדל מבחינת הדבקה בין הוירוס ליבלות הפיזיות שעל איבר מינו?
מה מדבק-הוירוס או היבלות?
הבנתי שבוירוס אין איך לטפל.משחה על היבלות הוא שם לעצת הרופא שאמר שזה מספיק..איני רוצה לשכב איתו במצב כזה ואני בבעיה.גם קונדום הבנתי לא עוזר.אשמח אם תאיר עיניי במידע שאיני מבינה ויעזור לנו.תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה מאד לעוד שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2011לא ידוע בוודאות תוך כמה זמן מערכת החיסון מסלקת את הנגיפים ללא טיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)