טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נשאית להרפס 1 מילדות (בשפתיים) וחווה התפרצויות מפעם לפעם, בעלי עשה בדיקת דם וגם הוא נשא להרפס 1 אולם לא חווה כל התפרצות. לפני כשנה וחצי היינו בחופשה והייתי ביום ב-9 להתפרצות ההרפס, כלומר היה לי פצע בשפתיים אבל כולו היה כבר יבש. קיימנו מין אוראלי ולאחר מכן שכבנו.... 1. מה הסיכויים להדביק את בעלי באיבר המין? ומה הסיכוי שהוא ידביק אותי? 2. נכנסתי להריון אני מתה מפחד בעניין זה....אני סובלת מגירודים והפרשות בנרתיק כל חיי...האם יכול להיות שזה הרפס? מה הסיכוי להדבק העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד