מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HPVא01/01/2008
שלום,
עשיתי בדיקת פאפ והתוצאה היתה שיש לי SIL
(Low Grade Squamous Intraepitjelial Lesion)
קבעתי תור אצל רופאה אך עד אז יש לי מספר שאלות:
1. איך נדבקים בזה?
2. מה זה אומר?
3. אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי וכאמצעי מניעה משתמשת בטבעת למניעת הריון, ללא קונדום. האם עכשיו אנחנו צריכים להשמש בקונדום? האם הוא יכול להדבק? קראתי באינטרנט ששימוש בקונדום הוא לא יעיל ב-100% כי גם חיכוך יכול לגרום לזה. מה נכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ברירית צוואר הרחם
ד''ר סרג' גרדשטיין01/01/2008שלום רב,
הנגעים שתארת יכלים לנבוע מזיהום ב וירוס ה HPV אך לא בהכרח.
הוירוס נפוץ מאוד וזנים מסויימים גורמים לשינויים כאלה בצוואר הרחם (בעיקר זנים 16 ו 18).
בן זוגך קרוב לודאי כבר נשא של אותם זנים ועל כן אין טעם לשנות את הרגליכם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)