למה אתה לא עונה לי:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אתה לא עונה לי:(
    אנה
    02/01/2008

יש לי שאלה שמטרידה ואותי מאוד ושחכתי לשאול אותה אצל הרופא והתור אליו לעוד חודשיים בכל מקרה רקע:
    אני בת 29 מאז ומתמיד היה לי פצע בצוואר הרחם והייתי במעקב לפני כשנה אחרי פאפ לא תקין אמרו לי שאני צריכה לעשות קולפוסקופיה ועשיתי וגם עשו לי ביופסיה ואז הרופא סיכם שיש לי CIN1 וזה לא נורא צריך להיות במעקב שזה כתוצאה מוירוס ה- פפילומה.
    שאלה: איך ידעו שזה הוירוס מה מאבחן את הוירוס הקולפוסקופיה? הביופסיה? פשוט עד כמה שאני יודעת וירוס ניתן לראות בבדיקות דם? בקיצור יש אולי בליבי תקווה שזה לא הוירוס ולכן אני רוצה לדעת כיצד אבחנו אותו? ואולי יש דרך אחרת לבדוק?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אתה לא עונה לי:(

הוספת תגובה

• אולי השאלה שלך מורכבת מידי

לי
    03/01/2008

הרופא לא יכול לענות על כל שאלה
    זו עבודה התנדבותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורך דין???

אנה
    04/01/2008

סליחה אבל אותך בטוח לא שאלתי אז אל תענה כשלא מבקשים!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש את סליחתך מאיה .

שרון
    04/01/2008

אין לך סיבה אמיתית לכעוס עלי...
    ולמרות זאת יש סיבה מצויינת למה שכתבתי
    אם תרצי לדעת מה הסיבה כתבי למייל שלי
    ואני מבטיח להסביר לך (בשורה אחת) ואת תשתכנעי ב 100% .

ושוב סליחה

שרון
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

אנה
    05/01/2008

אכן הצלחת לפגוע בי אבל אין צורך בהסבר ולא כי זה לא מעניין אותי פשוט כי אני קיבלתי את תשובה שלי וזהו!! סליחתך ריגשה אותי ובהחלט מתקבלת. פשוט להבא תזכור שזה פורום די רגיש ותקח את זה בחשבון כשאתה פונה לאנשים!!!

כל טוב לך היה נעים להכיר! מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס ה HPV

ד''ר סרג' גרדשטיין
    04/01/2008

שלום רב,

וירוס ה HPV הוא הגורם השכיח ביותר לשינויים בצוואר הרחם (בעיקר זנים 16 ו 18 ) אך האבחנה הודאית נעשית בבדיקת PCR ברקמה שנלקחה בביופסיה.

אי אפשר לאבחן באופן אמין זיהום ב HPV בבדיקות דם.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו