מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אתה לא עונה לי:(אנה02/01/2008
יש לי שאלה שמטרידה ואותי מאוד ושחכתי לשאול אותה אצל הרופא והתור אליו לעוד חודשיים בכל מקרה רקע:
אני בת 29 מאז ומתמיד היה לי פצע בצוואר הרחם והייתי במעקב לפני כשנה אחרי פאפ לא תקין אמרו לי שאני צריכה לעשות קולפוסקופיה ועשיתי וגם עשו לי ביופסיה ואז הרופא סיכם שיש לי CIN1 וזה לא נורא צריך להיות במעקב שזה כתוצאה מוירוס ה- פפילומה.
שאלה: איך ידעו שזה הוירוס מה מאבחן את הוירוס הקולפוסקופיה? הביופסיה? פשוט עד כמה שאני יודעת וירוס ניתן לראות בבדיקות דם? בקיצור יש אולי בליבי תקווה שזה לא הוירוס ולכן אני רוצה לדעת כיצד אבחנו אותו? ואולי יש דרך אחרת לבדוק?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי השאלה שלך מורכבת מידי
לי03/01/2008הרופא לא יכול לענות על כל שאלה
זו עבודה התנדבותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעורך דין???
אנה04/01/2008סליחה אבל אותך בטוח לא שאלתי אז אל תענה כשלא מבקשים!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש את סליחתך מאיה .
שרון04/01/2008אין לך סיבה אמיתית לכעוס עלי...
ולמרות זאת יש סיבה מצויינת למה שכתבתי
אם תרצי לדעת מה הסיבה כתבי למייל שלי
ואני מבטיח להסביר לך (בשורה אחת) ואת תשתכנעי ב 100% .
ושוב סליחה
שרון
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אנה05/01/2008אכן הצלחת לפגוע בי אבל אין צורך בהסבר ולא כי זה לא מעניין אותי פשוט כי אני קיבלתי את תשובה שלי וזהו!! סליחתך ריגשה אותי ובהחלט מתקבלת. פשוט להבא תזכור שזה פורום די רגיש ותקח את זה בחשבון כשאתה פונה לאנשים!!!
כל טוב לך היה נעים להכיר! מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס ה HPV
ד''ר סרג' גרדשטיין04/01/2008שלום רב,
וירוס ה HPV הוא הגורם השכיח ביותר לשינויים בצוואר הרחם (בעיקר זנים 16 ו 18 ) אך האבחנה הודאית נעשית בבדיקת PCR ברקמה שנלקחה בביופסיה.
אי אפשר לאבחן באופן אמין זיהום ב HPV בבדיקות דם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)