לא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עובר
    חזי
    07/06/2011

סיימתי טיפול בדוקסילין לאחר גילוי כלמידיה ושוב פעם שורף בקצה של הפין ואני רואה שהפתחים קצת נפוחים ויש לי גם לפעמים הרגשה של בריחת שתן שאני בא להתיישב ולאחר שתן הפתח בגוון אדום,והשתן מידי פעם מרגיש שלא יצא עד הסוף כאילו טיפות שנשארות מה עליי לעשות כמו כן חשוב לציין שמצבי הנפשי לא כל כך יציב מאז.....
    אז אשמח מאוד לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עובר

הוספת תגובה

• לא עובר - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    12/06/2011

האם נבדקו מחלות נוספות כמו אוראופלסמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע

חזי
    12/06/2011

האמת שלא בדקו לי והכלמידיה נראה לי שעברה הייתי גם במיון ביום שישי האחרון 10.6.11
    עקב כאבים ונפיחות באשכים ,עשו לי US ו ראו רק וריקוצלה דרגה 1 בצד ימין
    לקחו לי בדיקות דם ושתן וראו הכול תקין וגם מתוש ובדקו חיידקי גונוריאה,נתנו לי טיפול של זינט 4 כדורים במכה ונתנו לי זריקה עם עירוי של אנטיביוטיקה נגד גונוריאה ששכחתי את שמה אבל היום יום ראשון הלכתי לאורולוג עקב הכאבים המתמשכים באשכים והוא טען שיש לי אפידידימיטיס ונתן לי סלקוקס 200 ל10 ימים היום התחלתי ושאלתי היא:
    -האם זה הטיפול הנכון?
    -האם עקב הכלמידיה יכול להופיע אפידידמיטיס?
    -האם מדובר במשהו אחר?
    עליי לציין שיש לי כאבים באשכים שמקרין לאגן וליריכיים ולרגלים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו