מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עוברחזי07/06/2011
סיימתי טיפול בדוקסילין לאחר גילוי כלמידיה ושוב פעם שורף בקצה של הפין ואני רואה שהפתחים קצת נפוחים ויש לי גם לפעמים הרגשה של בריחת שתן שאני בא להתיישב ולאחר שתן הפתח בגוון אדום,והשתן מידי פעם מרגיש שלא יצא עד הסוף כאילו טיפות שנשארות מה עליי לעשות כמו כן חשוב לציין שמצבי הנפשי לא כל כך יציב מאז.....
אז אשמח מאוד לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עובר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2011האם נבדקו מחלות נוספות כמו אוראופלסמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע
חזי12/06/2011האמת שלא בדקו לי והכלמידיה נראה לי שעברה הייתי גם במיון ביום שישי האחרון 10.6.11
עקב כאבים ונפיחות באשכים ,עשו לי US ו ראו רק וריקוצלה דרגה 1 בצד ימין
לקחו לי בדיקות דם ושתן וראו הכול תקין וגם מתוש ובדקו חיידקי גונוריאה,נתנו לי טיפול של זינט 4 כדורים במכה ונתנו לי זריקה עם עירוי של אנטיביוטיקה נגד גונוריאה ששכחתי את שמה אבל היום יום ראשון הלכתי לאורולוג עקב הכאבים המתמשכים באשכים והוא טען שיש לי אפידידימיטיס ונתן לי סלקוקס 200 ל10 ימים היום התחלתי ושאלתי היא:
-האם זה הטיפול הנכון?
-האם עקב הכלמידיה יכול להופיע אפידידמיטיס?
-האם מדובר במשהו אחר?
עליי לציין שיש לי כאבים באשכים שמקרין לאגן וליריכיים ולרגלים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)