הרפס - אני חושש שקיבלתי, עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס - אני חושש שקיבלתי, עזרה בבקשה
    אנונימי
    05/01/2008

לבת זוגתי יש הרפס מתחת לשפה התחתונה, היא הייתה אצל רופא עור והוא אישר את זה היום, ברוב טפשותי, קיימתי איתה היום מין אוראלי, ואני חושש שאני אקבל עכשיו הרפס מסוג 2, באיבר המין, מה גם שהיה מגע רב של הפה שלי עם הפה שלה ושל הפה של עם איבר המין שלי, מה עלי לעשות? שטפתי את האזורים בצורה חזקה, ואני מקווה שזה יוכל לעזור במשהו, העניין קרה לפני כשעה- שעתיים ואני חש עקצוצים מתחת לעטרה, אני חושב שזה אולי פסיכולוגי אבל זה יכול להיות אמיתי.

מה הסיכוי שאדבק בהרפס כמחלת מין? או בנגיף הרפס 1, ואיך אדע שנדבקתי, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרפס

ד''ר סרג' גרדשטיין
    07/01/2008

שלום רב,

העקצוצים שעתיים אחרי קיום מגע מיני בוודאי ממקור פסיכולוגי ואינם קשורים להדבקה אפשרית בהרפס.
    הרפס של הפה והשפתיים הוא בד"כ מסוג HSV1 , בעקבות מין אוראלי קיימת אפשרות להתפתחות הרפס באיבר המין אך זה די נדיר מהסיבה הפשוטה שרוב האוכלוסיה הבוגרת כבר חסינה נגד HSV1 מהדבקות בגיל צעיר (בד"כ גיל הגן).

על כן אין כרגע סיבה לחשוש או להתערב בצורה כלשהי בתקוה שהדבקה כזו אכן לא תתרחש.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו