קונדילומה אצל גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה אצל גברים
    אור
    12/06/2011

שלום רב,

לפני כ- 4 חודשים התגלו אצלי נגעים של קונדילומה על איבר המין (שהיו עליי במשך 9 חודשים) ומאז עברתי 4 טיפולים בחנקן נוזלי ובתקווה שזה נגמר.

יש לי כמה שאלות:

1. האם הצלקת (עור בהיר) שהחנקן הנוזלי משאיר תעבור לי מתישהו, ואם כן אז מתי?
    2. מה ההבדל בין חנקן נוזלי לבין טיפול בלייזר מבחינת הטיפול הרפואי/ התוצאות הרפאויות?
    3. בחלק מהפורומים אני קורא שהנגיף עצמו נשאר על העור לכל החיים ובפורומים אחרים אני קורא שאפשר לחסל את הנגיף. אשמח לדעת איזו אמרה נכונה?
    4. האם יש דרכים טבעיות לחזק את המערכת החיסונית כדי שתוכל להתגבר בצורה מהירה יותר על הנגיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה אצל גברים

הוספת תגובה

• קונדילומה אצל גברים - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    14/06/2011

1. האם הצלקת (עור בהיר) שהחנקן הנוזלי משאיר תעבור לי מתישהו.
    ^^עם הזמן [חודשים-שנים] הצלקת תהיה יותר עמומה.
    2. מה ההבדל בין חנקן נוזלי לבין טיפול בלייזר מבחינת הטיפול הרפואי/ התוצאות הרפאויות?
    ^^יעילות והעדר צלקות ורפוי המחלה לתמיד. תוכל לקרוא כתבות כולל באתר שלי.
    3. בחלק מהפורומים אני קורא שהנגיף עצמו נשאר על העור לכל החיים ובפורומים אחרים אני קורא שאפשר לחסל את הנגיף. אשמח לדעת איזו אמרה נכונה?
    ^^בגישה שבה אני נוקט ומטפל האמרה השניה היא הנכונה.
    4. האם יש דרכים טבעיות לחזק את המערכת החיסונית כדי שתוכל להתגבר בצורה מהירה יותר על הנגיף?
    ^^שינה 7-8 בלילה, תזונה מאוזנת, פעילות גופנית מתונה, חוש הומור צחוקים ושחרור מתחים ולתרום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות נוספות..

אור
    14/06/2011

1. כאשר אין נגעים על איבר המין - האם ישנה עדיין אפשרות שאני אדביק את בת הזוג?
    2. האם יש דרך לבצע PCR גם כאשר הנגעים הורדו על ידי חנקן נוזלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות נוספות.. - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    19/06/2011

1. כאשר אין נגעים על איבר המין - האם ישנה עדיין אפשרות שאני אדביק את בת הזוג?
    ^^כן
    2. האם יש דרך לבצע PCR גם כאשר הנגעים הורדו על ידי חנקן נוזלי?
    ^^כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו