הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו
    משה
    19/06/2011

לפני חודש וחצי עשיתי בדיקת דם לבדיקת מחלות מין. רק אגיד שאין לי תסמינים כלשהם. החלטתי לבצע את הבדיקה רק למען הסר ספק. התגלה בבדיקות
    Herpes HSV 1+2 IGM - Positive
    Herpes HSV 2 Igg - 0.5 negative
    חזרתי עם הבדיקה לרופא שלי, הוא טוען שזה שום דבר ושלמרבית האוכלוסייה יש את זה, ודבר שני שאמר זה שאין בבדיקה הזאת מספיק בשביל להוכיח שאכן אני חולה במחלה.
    התייעצתי גם עם רופאת עור ומין וגם היא הייתה סקפטית לחלוטין. היא טוענת שהעובדה שיש לי Igg negative בהרפס 2 אומר שבהכרח לא נתקלתי במחלה העוברת במין ואין לי מה לדאוג בנתיים. היא הציעה שאני אלך לעשות את הבדיקה שוב ולטענתה הבדיקה אמורה לצאת הפעם שלילית.
    הלכתי ועשיתי את הבדיקה בפעם השנייה וקיבלתי
    Herpes HSV 1+2 IGM - borderline
    עוד לא הספקתי להתייעץ עם רופא בנוגע לזה.

מאז אותה בדיקה ראשונה, אני וחברתי לא מקיימים יחסי מין כלל מחשש שמה אני אדביק אותה. (בבדיקות של חברה שלי יצא שלילי עבור כלל המחלות כולל ההרפס כמובן).
    עכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשות כי אני לא מקבל תשובות - איך מטפלים בבעיה ומה זה אומר הלאה? שאני מסוכן ואסור עלי לקיים יחסי מין עם חברתי על מנת לא להדביק אותה ולסכן אותה במחלה הזו.

כרגע אני פשוט בפחדים נוראיים שמה יפגעו חיי המין שלי ושל חברתי בגלל המחלה הזאת. איך מטפלים ומה ההשלכות? האם אסור עלינו לקיים יחסי מין??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• הצילו - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    21/06/2011

הרופא הראשון צודק. אתה עושה ענין ממשהו שכיח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו