נוגדני musk

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדני musk
    אורחת
    11/07/2011

שלום חברים,
    אני מנסה לעשות בדיקה לגילוי נוגדני musk. אבל הרופאה אמרה שהבדיקה הזו 'לא נמצאת במחשב' לא במכבי ולא במאוחדת. האם מישהו יכול לעזור לי לעזור לה?
    האם צריך פרוצדורה מיוחדת כדי לעשות את הבדיקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדני musk

הוספת תגובה

• בדיקה לנוגדני musk - תגובה

משה פיק
    11/07/2011

את הבדיקה חייב לבקש נוירולוג וניתן לשלח אותה למעבדה בביה"ח הדסה בירושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה לנוגדני musk - תגובה - תגובה

ערן משה
    11/07/2011

יכול להיות שהבדיקה לא בסל, לכן יש להתקשר למעבדה האימונולוגית בהדסה כפי שכתב משה ולברר איתם כיצד ניתן לבצעה. אני בזמנו שלמתי עליה כסף ונסעתי לשם לשם נטילת דם. ואני בכללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת נוגדני MUSK

ענת
    12/08/2011

שלום אורחת

אני בקופ"ח מאוחדת ולפני כחודש עשיתי את הבדיקה בקופה.
    הנוירולוגית שלי מבלינסון ביקשה בכתב,הלכתי לרופאת המשפחה ודרך המזכירות של הקופה הוציאו לי אישור מיוחד,עשיתי את בדיקת הדם במרפאה, ואותה שלחו להדסה בירושלים.
    שילמתי רק עבור ההתחייבות ולא יותר.

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי את זה הפוך

אורחת
    16/08/2011

תודה ענת. כל ההודעות עזרו לי למרות שעשיתי את זה הפוך, יצרתי קשר עם המעבדה בהדסה, הם אמרו לי איזה קוד לבקש בהתחייבות והנוירולוגית בקופה כתבה מכתב ממליץ. במקרה שלי, נסעתי בעצמי להדסה ועשיתי שם את בדיקת הדם.

דרך אגב- יש לך איזה המלצה לרופא שעובד עם מאוחדת [בלי קשר לנוירולוגים של בתי החולים] ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו