מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוגדני muskאורחת11/07/2011
שלום חברים,
אני מנסה לעשות בדיקה לגילוי נוגדני musk. אבל הרופאה אמרה שהבדיקה הזו 'לא נמצאת במחשב' לא במכבי ולא במאוחדת. האם מישהו יכול לעזור לי לעזור לה?
האם צריך פרוצדורה מיוחדת כדי לעשות את הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לנוגדני musk - תגובה
משה פיק11/07/2011את הבדיקה חייב לבקש נוירולוג וניתן לשלח אותה למעבדה בביה"ח הדסה בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לנוגדני musk - תגובה - תגובה
ערן משה11/07/2011יכול להיות שהבדיקה לא בסל, לכן יש להתקשר למעבדה האימונולוגית בהדסה כפי שכתב משה ולברר איתם כיצד ניתן לבצעה. אני בזמנו שלמתי עליה כסף ונסעתי לשם לשם נטילת דם. ואני בכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת נוגדני MUSK
ענת12/08/2011שלום אורחת
אני בקופ"ח מאוחדת ולפני כחודש עשיתי את הבדיקה בקופה.
הנוירולוגית שלי מבלינסון ביקשה בכתב,הלכתי לרופאת המשפחה ודרך המזכירות של הקופה הוציאו לי אישור מיוחד,עשיתי את בדיקת הדם במרפאה, ואותה שלחו להדסה בירושלים.
שילמתי רק עבור ההתחייבות ולא יותר.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי את זה הפוך
אורחת16/08/2011תודה ענת. כל ההודעות עזרו לי למרות שעשיתי את זה הפוך, יצרתי קשר עם המעבדה בהדסה, הם אמרו לי איזה קוד לבקש בהתחייבות והנוירולוגית בקופה כתבה מכתב ממליץ. במקרה שלי, נסעתי בעצמי להדסה ועשיתי שם את בדיקת הדם.
דרך אגב- יש לך איזה המלצה לרופא שעובד עם מאוחדת [בלי קשר לנוירולוגים של בתי החולים] ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)