מידע רפואי
פורומים
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- רפואת עיניים ילדים
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- אוסטאופורוזיס
- איפור וטיפוח
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פדיקור
- הסרת שיער ואפילציה
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- הפרעות אכילה - תמיכה
- ניתוחי קיצור קיבה-השמנת יתר
- מחלות ריאה אסטמה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- אנמיה
- מחלות זיהומיות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- שאלה רפואית מטרידהמאיר15/06/2022
אני חולה מאסטיניה גראביס בן 56, אובחנתי לראשונה לפני כ8 שנים לאחר הופעת בעיית ראיה חמורה.
טופלתי בפירודסגמין עדשה חודשים ולאחר מכן חלה הפוגה ארוכה במחלה שנמשכת עד היום תודה לאל.
בשנתיים האחרונות החלה אצלי תופעה של כאבי שרירים בגפיים, למשל: אחרי שאני מחזיק את היד כפופה (כמו בשיחת טלפונית) למשך כמה דקות אבי סובל מכאבים כשאני מיישר אותה.
בבוקר, כשאני קם אני מרגיש את השרירים של הקרסוליים מאוחרה תפוסים וכואבים.
בנוסף, בכל פעם שאני מתיישב, הרגליים שלי רועדות מרפלקסים לא רצוניים למשך כמה שניות.
אורטופד היפנה אותי לסי.טי מותני שלא סיפק תשובה לבעיה לעכשיו קיבלתי הפניה נוספת לmri מאחורי. הרופא המפנה אומר שאם לא תמצא התשובה שם, עלי לפנות לניורולוג.
הדבר שהכי מדאיג אותי הוא שאף אחד מהרופאים שפגשתי לא שמע ואינו מכיר את התופעה.
אני מנסה לברר כאן, האם ידוע למישהו כאן על התופעה והאם היא קשורה למאסטיניה.
אשמח לתשובה בהקדם.
מה שהכי מדאיג אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - המלצה לנוירולוגאורית22/05/2022
שלום , אני זקוקה בהקדם להמלצה ופרטי התקשרות של נוירולוג מומחה מאזור המרכז. לצורך אבחנה ודרכי טיפול - מאיסתניה גראביס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - Emg singel fiberלימור10/04/2022
שלום רב
התבקשתי לעשות לבתי בת ה 13 את הבדיקה עקב צניחת עפעף.
ביצענו סיטי שיצא תקין וכן mri תקין.
היכן ניתן לעשות את הבדיקה? הבנתי שלא בכל בית חולים יש את הבדיקה, אני מירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תרופות לשיכוך כאבי גב או זריקת וולטרןniv dahan07/04/2022
אלו תרופות נגד כאבי גב חזקים אפשר לקחת או האם אפשר לקבל זריקת וולטרן ? אני עם מיאסטניה גרביס מזה 8 חודשים מטופל מסטינון 4 כדורים ליום
אימורן 100 מג
ופרדניזון התחלתי עם 40מג ועכשיו אני לוקח 5 מג לסרוין יום כן יום לא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות לבדיקת נוגדנים לרצפטור לאצטילכוליןעדי15/03/2022
שלום,
ביצעתי לפני שבוע בדיקת נוגדנים בהמלצת הנוירולוג לשלילת MG.
את הבדיקה ביצעתי בקופ"ח מכבי לפני ושבוע ואני מחכה בקוצר רוח לתוצאות - האם ידוע כמה זמן לוקח לקבל תשובות לבדיקות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - וקטור פלוס תופעות לואיהגל יגאל08/03/2022
השתמשתי בכדור להורדת לחץ דם והחלפתי במהרה.סבלתי מחולשה עייפות נימול כאבי שרירים ומה לא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקת דם ומה זה אומראני03/12/2021
בבדיקה של acetylcholine receptor יצא לי 0.6. רשום שערך תקין זה עד 0.39.
בנוסף יש לי גם את הסימפטומים של עייפות עיניים ועייפות שרירים כללית
זה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מיאסטניה מולדת תינוקת בת 9 חדשיםטלי08/11/2021
יש לי תינוקת בת 9 חודשים שבבדיקות דם גילו רמת נוגדנים מעל לנורמה
נולדה עם עיניים פטוזיס בעיניים ועברה ניתוח הרמת שריר בעין
לא חשבו על מיאסטניה אז
כיצד אוכל לקבל מידע על דרכי איבחון טיפול היכן מומלץ לטפל בתנוקות והאם ניתן לטיפול בגיל מוקדם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רגליים כבדות כאילו ממולאות בטון ולאחר מכן משתחררותאורנה30/10/2021
אני בת 62 ומטופלת בתרופות ללחץ דם תת בלוטת התריס בעיות לב וכולסטרול בחצי השנה האחרונה אני קמה משנת לילה עם רגלים כבדות להחריד כאילו ממולאות בטון, אחרי דקותים של פסיעות, משתחררות, מה לדעתך הבעיה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - היי שמי דרור ואובחנתי כחולה במחלה לפני מספר חודשים.אני מטופל בסטרואידים שגרמו לי לעלות במשקל וגם אי עשיית ספורט. לפני המחלה הייתי מתאמן קבוע בחדר כושר . האם ניתן ככל הידוע לכם להתאמן ?dror menashe07/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
- בדיקת EMG וכפל ראיה וחיפוש נויורולוגעינת לוי29/09/2021
אני בת 50, לפני כשבע שנים החלה אצלי כפל ראיה שהלכה והחמירה. בדיקות שונות ומעקב נוירואופטמולוגי לא העלו דבר מובהק למעט שאני סובלת מפזילה. לפני כשנה עברתי ניתוח פזילה וחשבתי שזה מאחורי. ומזה חודשיים שוב הישנות של הפזילה בעיקר בעייפות או בערב.
אני חושדת במיאסטיניה גראביס.
הופנתי לבדיקת EMG היכן מומלץ להבדק. בנוסף, מחפשת נוירולוג שיוכל לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כיצד לטפל במסטאניניה גרביס ניסטגמוסצביקה ברקוביץ26/09/2021
שלום לך ד"ר!
איך מטפלים בבעיה הנשאלת לעייל
מחכה לתגובתך צביקה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סכנת אימורן והשמש וטיסה לתאילנדאנונימי19/09/2021
שלום רב, אני מטופלת באימורן כשנה וחצי ובסוף השנה הקרובה אני מתכננת לטוס לתאילנד עם חברות. כמובן שמטופלים באימורן צריכים להחשף כמה שפחות לשמש ובתיאלנד יש המון שמש וכידוע חופים שטופי שמש.. האם זהו סיכון רב מידי או שאפשרי לצאת עם חברותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - התיעצות בענין המשך הטיפול הן התרופתי והטיפול בפלזמהרמי לוי05/09/2021
בראשון לאוגסט הובחנתי כחולה במיאסטניה גרוויס
אני מקבל מניסטון 60 מג" 4 פעמים ביום.
כל שבועיים מקבל טיפול בפלזמה.
האם הטיפול הזה כרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאת בדיקת אצטילכולן 0.5קוזלובסקי פיקי26/07/2021
האם תוצאת בדיקה אצטילכולן 0.5 מצביעה על מחלה mg. איזה בדיקה נוספת מלבד emg בעיניים אפשר לעשות? ( אני מפחדת מהבדיקה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות

האם אתם שמרנים במיטה?