מכתב לוועדה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכתב לוועדה -
    גל
    09/01/2008

המליצו לי לפני וועדת הנייידות לגשת לנוירולוג מומחה כדי לקבל מכתב שיעזור לי באותה וועדה מדוברת, האם נהוג ללכת ליעוץ חד פעמי בתשלום ושם לבקש את המכתב המעיד על בעיות הליכה? תודה ולילה טוב לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכתב לוועדה -

הוספת תגובה

• מכתב לוועדה -

ערן משה
    10/01/2008

נהוג ועוד איך, את יכולה לקבל גם החזר מהקופה אם הוא מנהל מחלקה או סגן ולקבל ממנו כל מכתב שאת רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן -

גל
    13/01/2008

כלומר... ללכת ליעוץ חד פעמי אצל מישהו "גדול" ולהביא הוכחות כתובות שאכן לילד יש מיאסטניה, וכאן יש לי פתח לדרוש מכתב על קשיי הליכה כי באתי באופן פרטי? למרות שלמעשה בפגישה חד פעמית הוא לא ממש יכול לדעת את מצבו של החולה לאשורו. יש לך המלצה למי ללכת? אם אתה רוצה לדבר טלפונית אשמח. תודה רבה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל-

ערן משה
    14/01/2008

כן זה בדיוק מה שאת צריכה לעשות. אני הייתי ממליץ על פרופסור אברמסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן -

גל
    14/01/2008

אני מבינה שצריך מישהו בעל משקל בוועדות, מה לגבי פרופ' ארגוב ? מבחינת "עושה רושם" מי עדיף ? אתה יודע כי אם כבר ללכת אז למרשים ביותר (בעיני הוועדה). תודה על התשובות.
    אגב אתה חולה בעצמך ? מאין המידע הרב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב לוועדה -

משה פיק
    14/01/2008

שלום גל,
    אני רוצה להעלות נושא שאולי את צריכה לחשוב עליו שלא הוזכר כאן.
    היות ובנך בן 16, הוא מטופל אצל נוירולוג ילדים. האם אני צודק ?
    יכול להיות שנוירולוג למבוגרים הוא לא בדיוק הכתובת הנכונה ואת צריכה לפנות לנוירולוג ילדים.
    איני בטוח אם אני צודק או לא, כדאי לך לברר לפני הטיפול בנושא.
    בברכה
    משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו