אני מועמדת לטיפול במבטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מועמדת לטיפול במבטרה
    משה פיק
    27/07/2011

הי ערן
    אני מועמדת לטיפול במבטרה. כמו לפני כל טיפול וכבר עברתי כמעט את כל הסוגים, אני חוששת. תוכל להאיר את עיני??? בעיקר תופעות לוואי ואם כדאי לדחות לסתיו? בקיץ הכול קשה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מועמדת לטיפול במבטרה

הוספת תגובה

• בקיץ, הכל קשה יותר - תגובה

משה פיק
    27/07/2011

שלום יעל,

לגבי מבטרה, אני משוכנע שערן יתן לך את כל האינפורמציה שאת נדרשת לה.

אני רציתי רק להתייחס למשפט "בקיץ הכל קשה יותר" שאני מסכים איתך ב 100% ואני מתיחס אליו כדי שכל אותם שקוראים את ההתכתבויות שלנו בפורום יקחו זאת בחשבון ויתנהגו בהתאם . . . . . מזגן, הרבה מנוחה מינימום פעילות, בעיקר מחוץ לבית.

ושנעבור את הקיץ ללא בעיות מיוחדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבטרה - תגובה

ערן משה
    28/07/2011

אכן בקיץ הרבה יותר קשה.
    מבטרה: הפרוטוקול הוא בד"כ פנרגן והידרוקורטיזון דרך הוריד למניעת תופעות אלרגניות ואז המבטרה. פנרגן לא בריא לחולי מיאסטניה הוא מרדים ויכול להחמיר או לגרום לבעיות נשימה. אני מקבל סולומדרול במקום ההידרוקורטיזון והפנרגן, כדור זילרג'יק ו-2 כדורי אקמול. נא להקפיד לא לקבל פנרגן ליידע מראש את הרופאים.
    יומיים אחרי הטיפול התחושה היא כמו של שפעת ויכול להיות מעט חום ההרגשה הזו מתפוגגת לעט חלאחר מכן. חוצמזה אם יש נוירופטיה תחושת השריפה והעקצוץ ברגליים יכולה להחמיר.
    בזמן הטיפול תהיי מחוברת למוניטור לניטור מהדופק ול"ד, אני מחובר גם למד סטורציה למעקב.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו