פלסמה פרזיס וקרישיות יתר -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסמה פרזיס וקרישיות יתר -
    מיטל
    12/01/2008

שלום לכולם!
    מישהו מכם, שעובר טיפולי פלסמה פרזיס, נתקל בקשיים בטיפול עקב קרישי דם שסותמים את המחט ? זה ממש מתסכל :( המכונה מפסיקה לעבוד ואז הרופא נאלץ להוציא את המחט וממש אפשר לראות בקצהה חתיכת קריש צמיגי מגעיל כזה. כמובן שבאותו הרגע אני נאלצת להפסיק את הטיפול כי יש לי וריד אחד ויחיד מספיק חזק עבור הטיפול, אך הוא קצר מאוד ולא ניתן לדקור באותו המקום.
    ובאופן כללי, יצא לכם לעבור טיפולים בבנק הדם בתל-השומר (שם אני עושה) ? אם כן, מה דעתכם על הרופאים והמקום ? הציעו לי לעשות טיפולים בהדסה, מישהו עובר שם טיפולים ? אולי שם זה יותר טוב ?

תודה מראש, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי פלסמה (מיטל) -

משה פיק
    12/01/2008

שלום מיטל,
    מצטער לשמוע על הבעיות שאת נתקלת בהם בטיפולי הפלסמהפרזיס, אני קיבלתי טיפולים (אמנם לפני מספר שנים) בהדסה עין כרם - ירושלים והייתי מאוד מרוצה מהצוות.
    אם יש לך בעיות ורידים זה לא משנה באיזה מקום את מטופלת ואם הטיפול עוזר לך, ניתך להשתיל בגוף "שנט" (פיסטולה) שלתוכו מחדירים את המחט ואין בעיה של סתימות במידה והתקלות נגרמות עקב הורידים ולא עקב טיפול לא מקצועי מספיק מצד הצוות.
    אם הבעיות חוזרות על עצמן , אני הייתי הולך לנסות במכון אחר ובהדסה המחלקה היא מעולה.
    לא חייבים לסבול מהטיפול, המחלה גורמת מספיק סבל גם בלעדיו.
    בהצלחה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישי דם, גם לי -

מיסטי
    14/01/2008

שלום מיטל,
    גם לי נתקעים מידי פעם קרישי דם שסותמים את המחט, גורמים ללחץ לרדת ולמכונה לצפצף. באמת מעצבן ! למרות זאת, אף פעם לא הופסק לי טיפול בגלל זה. בד"כ הרופאות (ברמב"ם, צוות מדהים!!!) מוציאות את הצינור ומנקות את פתחו והעניין מסתדר, בנוסף, הן עושות שטיפה של הצינור + מחט באמצעות מים פיזיולוגיים שמזריקים פנימה ושואבים בחזרה כדי לוודא שהכל יזרום כמו שצריך. הפתרון שהציע משה עם השנט אולי באמת יכול להקל עליך.
    בכל אופן, אינני חושבת שזה קשור למחלה שלנו, או לטיפול לא נכון בעת החדרת המחט. ניסית לבדוק איתם מה הסיבה לכך ?
    תחזיקי מעמד ושיהיה רק טוב!
    מיסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסלמה פרזיס בבלינסון -

גזית מאירה
    14/01/2008

למיטל שלום

אני עוברת מזה שנה טיפולי פלסמה פרזיס בבלינסון בבנק הדם

מעולה מעולה כמו משפחה צוות מעולה ואיזה שרות וטיפול, ממליצה על בלינסון

התופעה שאת מתארת לא מוכרת לי .

עזר לי מאד העין בסדר

רק העייפות והתשישות אחרי שעה 1500 מציק .

גזית מאירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלאסמה פרסיס

רינה
    02/06/2011

אתמול הייתי עם בתי בת ה-19.5 בטיפול בתה"ש הרופא מדהים שם...וקרה לה בדיוק אותו מקרה. היא מאוד מרוצה מהיחס....

בברכה,
    רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו