מסטינון ( TS (180Mg -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסטינון ( TS (180Mg -
    משה פיק
    15/01/2008

אני פונה בשם חולה (יהודית) לברר אצל החולים לגבי קבלת מסטינון TS.
    האם החולים שמקבלים את המסטינון בעזרת טופס 29ג' משלמים עליו מחיר מלא או שקופת החולים מאשרת להם לקבלו כתרופה רגילה ?
    באיזה קשיים נתקלתם כאשר בקשתם לקבל את הכדורים הנ"ל ?
    במיוחד חשובה אינפורמציה אצל חברי קופ"ח מאוחדת.

בתודה, בשם יהודית
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסטינון ( TS (180Mg -

הוספת תגובה

• מסטינון TS -

ערן משה
    16/01/2008

משה שלום
    אומנם אני בכללית, אבל כקיבלתי אישור דרך טופס 29ג' קיבלתי את המסטינון בעלות של 230 ש"ח למנה, קארי, 30 כדורים, לאחר כ-3 חודשים התברר שהספק הפסיק להביאה לארץ ומאז קניתי אותה פרטי דרך ארה"ב בעלות של 70 דולר למנה, קרי 280 ש"ח בערך. לא יודע מה קורה עם זה היום וכיום אני איני נוטל אותה כי החשבון שעשיתי הוא שלי היא לא מתאימה כי היא לא תופסת לי את מס' השעות הרצוי לי ובכל זאת אני קם בלילה ליטול כדור נוסף רגיל, אז אין בכך טעם, לגבי לפחות, חוץ מזה שזה כדור גדול וקשה לבלוע אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר למסטינון TS -

משה פיק
    16/01/2008

שלום ערן,
    1. על איזה ספק אתה אתה מדבר ?
    ספק המסטינון (חב' דיפריס) אף פעם לא ביקשה אישור לייבא את התרופה לארץ ולכן אינה מספקת אותו בדומה למסטינון הרגיל וזאת מסיבות כלכליות. בזמנו כאשר דיברתי איתם הם אמרו לי שאם אספק להם רשימה של חולים המעוניינים לקבלה בצורה סדירה הם ידונו בנושא.
    2. לפי הסכומים שאתה מציין אני מבין שהחולה שאותה אני מייצג כאן, אינה משלמת הרבה יותר. היא מקבלת אישור על טופס 29ג' ל1/2 שנה ומשלמת עבור הכמות -.1700 ש"ח.
    האם מישהו ביקש את התרופה, קיבל טופס 29ג' והקופה דחתה אותו בטענה שהיא "אינה בסל" ?
    אם למישהו ישנה עוד אינפורמציה בנושא, אשמח לשמוע.
    בתודה
    משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסטינון TS -

ערן משה
    16/01/2008

משה שלום
    לא זוכר מי היתה החברה שסיפקה רק, אני יודע שקיבלתי את זה דרך קופ"ח כללית לאחר אישור 29ג', ושהייתי צריך להודיע להם שבועיים מראש לפני שהתרופה אוזלת ע"מ שיוכלו להזמין, עד שיום בהיר אחד הודיע לי כי לא ניתן להזמיו יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו