חשש ממיאסטניה גרביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש ממיאסטניה גרביס
    זהבה
    29/08/2011

היי, אני בחור בן 28. לאחרונה (כמה חודשים אחרונים) התחלתי לרקוד. אני עושה את זה בצורה די אינטנסיבית, שיעורים פעמיים בשבוע ומסיבות פעמיים-שלוש בשבוע. בדרך כלל הכל בסדר ואני גם מקפיד להתמתח ולא לאמץ את עצמי יותר מדי. אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהשרירים שלי ממש חלשים, יש ימים שקשה לי לזוז ויש לי כאבים. לרקוד נהיה כמעט בלתי אפשרי. זה קרה בפתאומיות - התפתח תוך כמה ימים ממצב רגיל למצב שתיארתי. אני מאד מתוסכל. ניסיתי למצוא חומר על זה באינטרנט ומצאתי את התופעה מיאסטניה גרביס. יכול להיות שזה קשור לזה?
    אשמח לדעתכם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש ממיאסטניה גרביס

הוספת תגובה

• חשש ממיאסטניה גרביס - תגובה

משה פיק
    30/08/2011

שלום יאסמין,
    התיאור שלך מסתכם ב "אני מרגיש שהשרירים שלי ממש חלשים" שזה תיאור מאוד כללי. אם תוכל לתאר את חולשות השרירים שלך ביתר פירוט אוכל יותר להתייחס לשאלתך. כאשר אני מבקש ממך ביתר פירוט כוונתי:

האם החולשה שלך מורגשת ברגליים, בידיים, בצוואר, בהבעות הפנים, הלעיסה, בבליעה, בלעיסה, בנשימה ? האם יש לך נפילת עפעפיים ו/או בעיות בראיה ?

אם אתה לא מסוגל לציין חולשת שרירים מהרשימה הנ"ל ואתה מתכוון לחולשה כללית, כנראה שאינך חולה במיאסטניה.

בכל מקרה אני מציע לך לפנות לנוירולוג ולבקש שיבדוק אותך על תלונתך. אם תמסור לי את האיזור שאתה גר אוכל להפנות אותך לנוירולוג שמבין במיאסטניה שיבדוק אותך.
    אתה גם יכול ליצור איתי קשר טלפוני או דוא"ל כדי שנוכל לברר יותר בפרוטרוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו