עזרה בחיפוש רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בחיפוש רופא
    אלה
    14/09/2011

שלום רב!
    רקע:
    יש לי קרובת משפחה שמגיע כתיירת לבירור מיאסטניה בארץ (עד כמה שידוע לי יש לה תסמינים של חולשה, צניחת עפעפיים וקושי בבליעה). ממה שנאמר לה במקום מגוריה ברוסיה כי היא חולת מיאסטניה ולפי CT ישנה היפרפלזיה של בלוטת התימוס. TENSILON TEST שביצאה בארץ- יצא שלילי בזמנו. אני יודעת שהיא מטופלת במסטינון שעוזר לה למספר שעות. היא מבצעת כעת טיפולי פלזמהפרזיס.
    היא אמורה להגיע לארץ לשם בירור נוסף ואולי תצטרך ניתוח של תימקטומיה.

רציתי לברר מי הוא הנוירולוג הממולץ לבירור באיזור מרכז או דרום (עם אפשרות גם לאיזור ירושליים)? (כמובן שהבירור יבוצע באופן פרטי) ואיפה כדאי לבצע את הבדיקות לאחר מכן
    מי הרופא הממולץ לניתוח תימקטומיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בחיפוש רופא

הוספת תגובה

• תוספת

אלה
    14/09/2011

אני עובדת בבה"ח תל השומר. האם יש מומחה בבה"ח שהוא מומלץ וניתן לבצע שם את הבירור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בחיפוש רופא - תגובה

משה פיק
    14/09/2011

שלום אלה,

איני נוהג להמליץ על רופאים באתר. אשלח לך אינפורמציה זו בדרך פרטית באמצעות הדוא"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו