מי יודע? -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי יודע? -
    אהוד
    22/01/2008

האם מישהו יכול להגיד באיזה בית מרקחת של הכללית
    ניתן להשיג מסטינון.
    לפי דברי הרוקחת הראשית במחוז העמק,אין להשיג מסטינון בארץ.
    בתודה אהוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי יודע? -

הוספת תגובה

• חוסר מסטינון בארץ ? -

משה פיק
    23/01/2008

מעניין, מדוע בכל פעם שמישהו מזכיר את המשפט שעונים לו בקופ"ח "אין מסטינון בארץ" אני יודע בודאות שהוא חבר קופ"ח כללית.
    בכל קופות החולים בארץ (מלבד קופ"ח כללית) אין כל בעיה להשיג מסטינון מאז שקופ"ח כללית התחילה לתת למטופלייה פירידוסטיגמין ברומיד וזאת מהסיבה שהם אינם "מושכים" מסטינון מהספק הבלעדי בארץ שהוא חברת "דיפריס".
    אני מציע לכל מי שמקבל תשובה שאין מסטינון להרים טלפון בנוכחות הרוקחת לטלפון 03-6162360
    לבקש את הרוקחת האחראית ולשאול אם יש להם מסטינון במלאי.
    כאשר אני עשיתי זאת , הרוקחת האחראית של חברת דיפריס אמרה לי : תן לרוקחת לבקש ממני מסטינון ומחר בבוקר היא תקבל כל כמות שהיא רוצה.
    איני אומר שאין לפעמים עיכובים בהספקה למקומות מסויימים, אולם הסיפור של קופ"ח כללית על חוסר בארץ במסטינון בשנה האחרונה נראה לי קצת מוגזם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסטינון -

ערן משה
    23/01/2008

אהוד שלום
    אני קיבלתי לפני שבוע בחדרה 240 יחידות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקופח מכבי, אין שום מחסור -

רונה
    27/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחסור במסטינון בקופ"ח כללית -

איריס
    29/01/2008

בקופ"ח כללית באילת אין מסטינון, לאחר שבשנים עברו כן ניתן היה להשיג. במקום זה נותנים פירדוסטיגמין ברומיד של 30 מ"ג לכדור.
    אני לא מבינה מה הבעייה של הכללית עם מסטינון?.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסטינון בקופ"ח כללית -

משה פיק
    29/01/2008

שלום איריס,
    קופ"ח כללית מעוניינת לתת פירדוסטיגמין ברומיד של 30 מ"ג היות והוא עולה לה פחות כסף כנראה.
    אם תקבלי הפניה מהרופא שלך שירשום שאת צריכה את המסטינון היות והפירדוסטיגמין ברומיד אינו עושה לך טוב, קופ"ח תספק לך מסטינון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהוד שלום רב -

פרי
    31/01/2008

אני יודעת שקשה להשיג את המסטינון גם אצלי לא רצו להביא מסטינון עד שאני עשיית בלאגן אמרתי להם שאני לא יכולה בלי המסטינון אני לא מוכנה לקחת את התחליף שלו כי זה לא עוזר לי אחרי מלחמות החזירו לי אותו הרופא שלי עשה בקשה מיוחדת לבית מרקחת ואני חושבת שכל אחד עכשיו יכול לקנות אותו. זה נמצא בנתניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו