מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי יודע? -אהוד22/01/2008
האם מישהו יכול להגיד באיזה בית מרקחת של הכללית
ניתן להשיג מסטינון.
לפי דברי הרוקחת הראשית במחוז העמק,אין להשיג מסטינון בארץ.
בתודה אהוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מסטינון בארץ ? -
משה פיק23/01/2008מעניין, מדוע בכל פעם שמישהו מזכיר את המשפט שעונים לו בקופ"ח "אין מסטינון בארץ" אני יודע בודאות שהוא חבר קופ"ח כללית.
בכל קופות החולים בארץ (מלבד קופ"ח כללית) אין כל בעיה להשיג מסטינון מאז שקופ"ח כללית התחילה לתת למטופלייה פירידוסטיגמין ברומיד וזאת מהסיבה שהם אינם "מושכים" מסטינון מהספק הבלעדי בארץ שהוא חברת "דיפריס".
אני מציע לכל מי שמקבל תשובה שאין מסטינון להרים טלפון בנוכחות הרוקחת לטלפון 03-6162360
לבקש את הרוקחת האחראית ולשאול אם יש להם מסטינון במלאי.
כאשר אני עשיתי זאת , הרוקחת האחראית של חברת דיפריס אמרה לי : תן לרוקחת לבקש ממני מסטינון ומחר בבוקר היא תקבל כל כמות שהיא רוצה.
איני אומר שאין לפעמים עיכובים בהספקה למקומות מסויימים, אולם הסיפור של קופ"ח כללית על חוסר בארץ במסטינון בשנה האחרונה נראה לי קצת מוגזם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסטינון -
ערן משה23/01/2008אהוד שלום
אני קיבלתי לפני שבוע בחדרה 240 יחידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקופח מכבי, אין שום מחסור -
רונה27/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור במסטינון בקופ"ח כללית -
איריס29/01/2008בקופ"ח כללית באילת אין מסטינון, לאחר שבשנים עברו כן ניתן היה להשיג. במקום זה נותנים פירדוסטיגמין ברומיד של 30 מ"ג לכדור.
אני לא מבינה מה הבעייה של הכללית עם מסטינון?.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסטינון בקופ"ח כללית -
משה פיק29/01/2008שלום איריס,
קופ"ח כללית מעוניינת לתת פירדוסטיגמין ברומיד של 30 מ"ג היות והוא עולה לה פחות כסף כנראה.
אם תקבלי הפניה מהרופא שלך שירשום שאת צריכה את המסטינון היות והפירדוסטיגמין ברומיד אינו עושה לך טוב, קופ"ח תספק לך מסטינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהוד שלום רב -
פרי31/01/2008אני יודעת שקשה להשיג את המסטינון גם אצלי לא רצו להביא מסטינון עד שאני עשיית בלאגן אמרתי להם שאני לא יכולה בלי המסטינון אני לא מוכנה לקחת את התחליף שלו כי זה לא עוזר לי אחרי מלחמות החזירו לי אותו הרופא שלי עשה בקשה מיוחדת לבית מרקחת ואני חושבת שכל אחד עכשיו יכול לקנות אותו. זה נמצא בנתניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)