מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי ריאות בC.Tאלון26/10/2011
עשיתי C.T והוא תקין. אני בכלל לא מבין היה לי התקף ראשון ו אחרון לפני 5 שנים.
הגעתי 4 פעמיים לטיפול נמרץ ונשימתי. איך זה שאין שום סימן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי ריאות בC.T - תגובה
משה פיק27/10/2011שלום אלון,
חולי מיאסטניה מבצעים CT בית החזה כדי לראות את מצב בלוטת התימוס ולא לבעיות נשימה.
האם אתה שואל כחולה מיאסטניה ?
איזה סימנים אתה מצפה לראות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי ריאות בC.T - תגובה - תגובה
ערן משה27/10/2011לא ניתן לראות התקף מיאסטניה ב- C.T. גם תוך כדי התקף וגם אם אתה מונשם בטיפול נמרץ, כי אין מה לראות מבחינת הריאות הכל תקין הבעיה היא בשרירי הנשימה בקושי שלהם להתכווץ ולהתרחב ובשרירי הבליעה. את היכולת שלהם הזאת לא ניתן לראות בשום מכשיר הדמיה בעולם, רק בבדיקת EMG ולבדוק אותם ספציפית זו בדיקה מאד מסובכת וקשה ולא מבצעים בארץ.
אם אתה כרגע בהפוגה ולא בהתקף אז גם היום ביצוע תפקודי ריאות לא אמורים לראות כלום והבדיקה תהיה תקינה, אלא באם עדיין יש בעיה של שרירי הנשימה ואתה פשוט התרגלת לחיות עם זה ולא חושב שזוהי בעיה, אז אם אתה חי טוב ומרגיש טוב למה אתה מחפש צרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
אלון27/10/2011טוב אז כך בשלבי גירוש מהמחלה. הייתי בפורום . אין תימוס לאחר ניתוח. אולי תוכל להדריך אותי למי צריך לפנות איך מורידים את צלקת הניתוח? האם זה אפשרי?חשבתי
אחרי כל מה שעברתי אין ריאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן - תגובה
ערן משה27/10/2011אם אין ריאות לא נושמים!!!
אם אין תימוס לאחר ניתוח, כלומר שאריות של התימוס כי בניתוח הוציאו את הבלוטה- מצוין.
איך להוריד צלקת ניתוחית? פונים לפלסטיקאי ומתיעצים איתו- לא בטוח שקופת החולים תשתתף בהוצאות הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפיק וערן
אלון27/10/2011אני לא בדיוק מחפש בדיקות . עובדה לאחר חמש שנים פעם ראשונה עשיתי את ה
c.t. טוב שילוב של חולה ורופא אמיצים יכול להיות מעניין . במקרה שלי הרופה מצמץ ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)