מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג
    ירון
    21/11/2011

שלום
    אני בחור בן 28 יש לי ריפיון שרירים בגוף שמתמשך כבר כמה שנים באיטיות רבה
    הלכתי לאורטופד כי חשבתי שזה יעזור אבל עשה לי צילום והכל תקין
    הגוף ממש מתעוות ורפוי- בטן יוצאת כלפי חוץ (לא משומן) וצוואר באלכסון גם כלפי חוץ
    עם הזמן זה הולך ומחמיר,עייפות שרירים.בגלל השינוי והעיוות של החלק הקידמי- גם יש לי כאבים אחרי אוכל באזור הצלעות ובטן עליונה,,אני מנסה לעשות ספורט אבל זה לא עוזר אני מרגיש שהשרירים מנותקים מהגוף ,לאחרונה התחילו לי גם קשיי נשימה ובעיות ביציבה .הזנחתי את המצב הרבה זמן ולאחרונה הוא מחמיר.הייתי אצל נוירולוג עשיתיי בדיקת cpk שיצאה 250 ובדיקת emg שיצאה תקינה האם מצב זה יכול לאפיין מיאסטנה גרביס??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

• מודאג - תגובה

משה פיק
    22/11/2011

שלום ליאור,

בתיאור שלך ישנם הרבה סימפטומים שלא מאופיינים למיאסטניה.

איני יודע אצל איזה נוירולוג היית אבל אני ממליץ לפנות לנוירולוג מומחה.

בקשר לבעיות הנשימה , עלייך לפנות לרופא ריאות.

האם יש לך סיבה לחשוב שזה משהו גנטי שקיים במשפחתך ?

בכל מקרה לא הייתי משאיר את זה ללא בדיקות לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאג - תגובה - תגובה

ערן משה
    23/11/2011

אכן אתה צריך בדיקה נוירולוגית מעמיקה לא רק EMG פשוט אולי גם בדיקות דם גנטיות, קשיי נשימה יכולים לנבוע מהרבה מאד סיבות אם נתחיל בנפשיות שבהן (שאותן הנוירולוגים אוהבים בד"כ) וכלה בבעיות לבביות וראתיות כמובן שיתכנו גם נוירולוגיות, לכן בדיקת רופא ריאות מקיפה לדעתי כוללת תפקודי נשימה נרחבים ומשם תראה לאן זה מוביל אותך, דרך אגב בבדיקת תפקודי נשימה ניתן לראות האם הבעיה היא מבנית, קרי שרירים או חסימתית ראתית, בצילום ניתן לראות את צל הלב, אני מאמין שהוא ימליץ גם על בדיקה אצל קרדיולוג שאותה אתה יכול לבקש גם מרופא המשפחה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו