מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי בדיקת MuSKג'וני22/11/2011
האם פענוח בדיקות MuSK דומה לזה של אצטילכולין?
מה נחשב חיובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בדיקת MuSK - תגובה
משה פיק22/11/2011כרגע אין בידי את האינפורמציה היות ואף פעם לא ראיתי טופס תשובה לבדיקה זו לעומת מספר פעמים שראיתי תשובה של בדיקת נוגדני אצטילכולין.
האם יש ברשותך תשובה כתובה מהבדיקה ?
מה האינפורמציה שרשומה שם (שלילי/חיובי/מספר) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילי
ג'וני23/11/2011הייתי במתח מזה והתכוננתי לפענוח התוצאה, אבל בסוף זה פשוט כתוב שלילי עם מספר (אולי 1 או קטן מאחד, זה לא ברור). למרות שעושים את הבדיקה הזו כבר כמה שנים, היא עדיין לא ממש הוטמעה במערכת. גם במערכת הבירוקרטית [ במובן של טפסים וקודים]. אז גם על הטופס של הדסה אין לזה מקום ורושמים את זה בכתב יד ליד התיבה של הבדיקה האחרת לאצטילכולין. אז פיקססו לי את זה עם שרבוט בכתב יד של שלילי.
טוב, אז סרונגטיב here I come* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילי - תגובה
ערן משה23/11/2011ראשית ברוכה הבאה לקבוצת הסרונגטיב, למרות שיש איזו בדיקה היום שהתחילו בגרמניה לנוגדנים חדשים, נראה מה זה יביא איתו חוצמזה שבאנגליה עושים בדיקת MuSK הרבה יותר רגישה וייתכן שבכל זאת חלקינו כן חיוביים למאסק.
אכן תשובת הבדיקה נשלחת בשלילי או חיובי, כי הרי מה זה חשוב כמות הנוגדנים אם יש אז יש וזהו, מה שחשוב הוא ההבנה שחולי סרונגטיב או מאסק הם לא אותם חולים כמו סרופוזיטיבים מבחינת תגובתם לתרופות וצורת המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרונגטיב
ג'וני23/11/2011בלי לפגוע, אבל זה לא מועדון שרציתי בו כרטיס חבר :-). יש איזה מדריך קצר בנושא ההבדלים? דברים שכדאי לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרונגטיב - תגובה
משה פיק24/11/2011שלום ג'וני,
אם אתה מאובחן, עדיין לא יודע כלום ולא קיבלת ממני דפי אינפורמציה, צור איתי קשר ואשלח לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל וכלום
ג'וני24/11/2011יש לי סוג של אבחנה, ואני יודע לא מעט ועדיין זה נדמה כאילו אני יודע כלום. יש לי גם את הדפים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל וכלום - תגובה
משה פיק24/11/2011ג'וני,
אם אתה מעוניין לשוחח, לשאול ולקבל הסברים אתה מוזמן לשוחח איתי בכל יום מהשעה 17:00 ועד השעות הקטנות של הלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ג'וני24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)