אימורן - תופעות לוואי, מינון וחלופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימורן - תופעות לוואי, מינון וחלופות
    משה פיק
    08/12/2011

עשיתי בדיקות דם למאסק ויצא שלילי,אני מטופלת בפרנדיזון כיום על 30 מ"ג,ומסטינון 5 פעמים ביום וכן טיפולי פלסמה פראזיס כל 10 ימים (לאחר שטיפול באימונוגלובולינים לא עזר).
    הרופאה שאצלה אני מטופלת מדברת איתי על האימורן ואני קצת חוששת מהתופעות לוואי
    מאחר והבנתי שזו תרופה אונקולוגית.
    הייתי רוצה לדעת את כל הפרטים הידועים לכם על האימורן כגון: מה התופעות לוואי שלו,כמה זמן צריך לקחת, האם הוא בא במקום הפלסמה וכדומה?

כמו כן רציתי לדעת האם ישנם מקרים בהם חולי מיאסטניה מקבלים נכות קבועה מביטוח לאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימורן - תגובה

ערן משה
    11/12/2011

שלום ענת
    לפרדניזון תופעות לוואי רבות יותר לטווח הארוך מאשר לאימוראן שהיתה בעבר תרופה אונקולוגית קלה היום מטפלים בה בחולים עם מחלות אוטואימוניות ומושתלים.
    תופעות הלוואי יכולות לכלול בחילות, הקאות לא קשות בד"כ בבוקר, טעם רע בפה, שינויים בתפקודי כבד שזה גם בפרדניזון במקרים נדירים שינויים במח העצם ובגלל שני האחרונים מבצעים בדיקות דם כל שבועיים חודש כמובן רגישות יתר למחלות עקב פגיעה במערכת החיסונית. על כל אלה תוכלי לקבל מידע בדואר ממשה פיק.
    לשאלת הביטוח הלאומי אכן יש חולי מיאסטניה המקבלים נכות קבועה, עבדך הנאמן הוא אחד מהם.
    ד"א גם אני לקחתי אימורן שהופסק כי לא עשה עבודתו .
    לא, אימורן הוא לא תחליף לפלזמה, אך אם הוא יעבוד תוכלי להתפטר מהסטרואידים שכבר את צריכה לחשוב להתחיל להפחית מינונם כמובן אם כל הטיפולים עוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי אימורן - תגובה

משה פיק
    11/12/2011

שלום ענת,
    שילחי לי Email ואשלח לך חזרה את כל האינפורמציה שאת צריכה לדעת על אימורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו