מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרהזחאלקה19/12/2011
שלום אני סובל מכאבי ראש ועיניים ממושכים שגוברים מתי שאני מפעיל מאמץ לקרוא
או לכתוב או סתם להתמקד במשהו אני מרגיש עייף רוב הזמן וחלש בלי חשק לעשות כלום
עם הרבה רוגז ועצבנות מיותרת ולחץ. העיניים שלי מאוד עייפות עם כתמים חומים מתחתם
העפעף השמאלי צונח קצת הייתי בהרבה בירורים אצל נוירולוג ורופא עיניים ועשיתי בדיקת
emg single faiber והיא תקינה ועד עכשיו אני לא יודע מה הסיבה לכל זה מה אני יכול
לעשות עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה - תגובה
ערן משה19/12/2011ראשית בדיקת s.f.emg היא לא בדיקה הקובעת באם יש מיאסטניה או לא! היא רק בדיקת עזר כמו טנסילון ונוגדנים בדם.
כאבי עניים אכן יכולים להיות בשל המאמץ הנדרש מהשרירים למיקודן ולהשארתן פתוחות, אצל הרבה חולי מיאסטניה לדוגמא עם בעיות במיקוד ראייה וכפל ראייה יש כאבי ראש ועניים .
האם חולשה מחמירה במשך היום? כלומר האם בערב יותר גרוע מהבוקר
האם בוצעה בדיקת דם לנוגדני אצטיל כולין ומאסק ( גם אם התשובה שלילית לא שולל מיאסטניה)).?
האם בוצעה בדיקת טנסילון?
לפי שם המשפחה שלך אתה מאזור כפר קרע אז הייתי ממליץ לבקש הפנייה למרפאה נוירואימונולוגית בבלינסון לד"ר הלמן עם כל הבדיקות שעשית ורשימה מסודרת של כל התלונות שלך.
בכל מקרה זו לא חייבת להיות מיאסטניה גראביס יש עוד מחלות המתאימות לתסמינים למרות הפטוזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)