שאלה לרווקים מביניכם אבל לא רק -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרווקים מביניכם אבל לא רק -
    ורד ל.
    06/02/2008

מתי מספרים לבן הזוג הפוטנציאלי על המחלה?

איך עושים את זה בלי שהוא יחטוף "רגלים קרות"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי מספרים ? -

משה פיק
    06/02/2008

שלום ורד,
    לפני שנים הייתה זו בעיה של חולה שביקש את עזרתי להסביר לבחירת ליבו את המצב. הם הגיעו לבייתי לשיחה ארוכה ..... היום הם נשואים + 2 ילדים.
    אני מכיר חולה שחייתה עם בחור שבעייתם הייתה מה יאמרו הוריו, כיום היא חיה עם בחור שהכל ידוע והם כנראה עומדים להתחתן בקרוב.
    לדעתי,.... אם הבחור יקבל "רגליים קרות" .... חבל על כל דקה שאת איתו.

דעתי האישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רווק -

אלמוני
    07/02/2008

לא רווק אבל מאמין באהבה ואם יש כזו זה לא צריך לגרום לו לקבל רגליים קרות.
    ברור וטבעי שיהיו חששות אבל אם זה מישהו שמכירים כבר הרבה זמן, והוא לא שם לב שאת חולה,
    זה לא צריך לגרום להפסקת קשר.
    יש כל כך הרבה אנשים "בריאים" פיזית אבל "חולים" בראש- ככה שזה טיפשי לשלול קשר לפי פרופיל רפואי! וגם מי מבטיח לנו שמישהו שבריא היום- ישאר כזה לתמיד? לאף אחד אין תעודת ביטוח- ולא חסרות היום מחלות נוראיות שסתם יום בהיר אחד מחליטות להתלבש על מישהו..
    אולי תסתכלי על זה כמעין מבחן אופי מנפה

בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי מספרים? -

ערן משה
    07/02/2008

ורד שלום
    אומנם אני לא רווק, בנוסף למיאסטניה יש לי מחלה נוספת מזה הרבה שנים, לכל בנות הזוגו שלי תמיד סיפרתי על כך מלכתחילה, אם הקשר הוא לטווח ארוך ניתן להבין את הרגליים הקרות, לא מסכים שהאהבה מחסה על הכל- בולשיט, החיים הרבה יותר קשים מסיפורי אלף לילה ולילה, ואם בן הזוג מבין היטב את המחלה ואת השלכותיה, זכותו המלאה ולגיטימית לא להמשיך את הקשר, באם הוא יחשוב שלא יעמוד בכך או שהוא לא רוצה לחיות בצל מחלות כלשהן, ידועות כרגע, מה שיהיה בעתיד אף אחד לא יודע, אבל זכותו לדעת מלכתחילה לפני מה הוא עומד כי כידוע לך המחלה מתעתעת וישנם מצבים מאד קשים שרמת התפקוד מאד ירודה וישנם מצבים שמפסיקים בגללם לעבוד וחיים על קצבת נכות וכו', לכן זכותו לדעת לאן הוא נכנס והאם הוא רוצה להישאר בכך, את צריכה לדעת שישנה אפשרות שהוא לא ירצה להמשיך בקשר וזה לא קשור לעוצמת האהבה שלו אלייך, אלא לחישוב קר לגבי העתיד שלו ושל ילדיו איתך, כן או לא. זוהי דעתי האישית כמובן. אצלי המיאסטניה התגלתה כשהייתי כבר בתוך קשר עם בת זוגתי, היו לה אינספור פעמים אפשרויות להפסיק את הקשר ולמרות מצבי החרא, סליחה על הביטוי ,היא מעדיפה להישאר ואם לא היא ומשפחתה לא יודע היכן הייתי היום, אבל זו החלטה שלה ורק שלה מדעת וזה הפרט הכי חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לורד -

שירלי
    12/02/2008

לורד שלום,
    זכור לי שגם אני התלבטתי בשאלה זו כאשר התחלתי לצאת עם מי שהיום הוא בעלי.
    כדאי לספר רק כאשר את מרגישה שאת בוטחת בבחור שאת יוצאת עמו. אם הקשר עדין התחלתי ולא ברור, אין לדעתי טעם בכך. כאשר הקשר מעמיק, ונוצר בסיס טוב ליחסים - אז אפשר להחשף לאט לאט. לי זכור שעשיתי זאת בהדרגה - לא "יריתי" ישר את כל התותחים, אלא טיפטפתי מידע לאט לאט עד שהתבהרה לו התמונה, ואז גם נתתי את שם המחלה (דבר שבד"כ לא אומר לרוב האנשים כלום). בשלב זה - אם אכן יש קשר טוב ויציב, הבחור יראה שהשד לא נורא כ"כ, ומה שחשוב בעצם זו האישיות וכן - האהבה.
    זכור לי גם שאצלנו, כאשר הקשר נעשה רציני יותר, היה מעין חשש לספר להורים שלו, אבל מכיוון שמה שהטריד את אמו היה שיהיו נכדים, זה עבר בשלום. כדאי גם לשים על כך דגש ולומר שאין עם מייאסטניה בעיה ללדת (אלא אם כן המצב ממש חמור ) ואפשר להביא דוגמאות של נשים שמכירים. אני, למשל, דוגמה טובה... ויש כאן עוד הרבה כמוני בפורום הזה.
    מקווה שעזרתי,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו