עזרה באינפורמציה למשתמשי סלספט -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה באינפורמציה למשתמשי סלספט -
    משה פיק
    16/02/2008

בימים האחרונים קיבלו שני חולי מיאסטניה שהם במצב לא קל עצה מרופאים בכירים בארץ לעבור ולהשתמש בתרופה בשם סלספט שהיא נמצאת בארץ בסל התרופות אולם היא מוגדרת עבור חולים שעברו השתלת איברים ולא עבור מיאסטניה. והיות ומחיר התרופה הוא גבוה קיים קושי לקבלה מקופות החולים.

אני פונה לאותם שמשתמשים או השתמשו בסלספט לעזרה באינפורמציה כגון:
    מה התהליך שעברתם לשם קבלת התרופה ?
    האם קופת החולים שבה אתם חברים מספקת לכם את התרופה במחיר סביר בדומה לתרופות אחרות ?
    אם אתם נאלצים ומשלמים מחיר מלא... מה מחירה בארץ ?
    מה דעתכם על התרופה ?

שני החולים הנזקקים לתרופה מחכים לתשובתכם ולעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סלספט -

בתיה
    16/02/2008

גם לי הומלץ ע"י הנויורולוגית לקבל את תרופת הסלספט, יש צורך במכתב מהרופא המטפל בצרוף טופס 29 ג , אני היגשתי את הבקשה כבר 3 פעמים ובכל פעם קיבלתי תשובה שלילית שהתרופה הזו היא עבור חולים שעברו השתלת איברים ולא לחולי מיאסטניה לא עזרו שום הסברים וגם צרפנו לבקשות המלצות מהספרות הרפואית שאכן תרופה זו עוזרת לחולי מיאסטניה ובכל זאת נעניתי בשלילה.
    במידה ומאשרים את התרופה מחיר של התרופה לאחר אישור הוא כ- 250 ש"ח בקופ"ח הכללית.
    אני אשמח לשמוע אם מישהו הצליח להשיג את האישור לתרופה .
    בהצלחה והרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלספט לא למיאסטניה -

משה פיק
    16/02/2008

שלום בתיה,
    ראשית תשובה מעוררת מחשבה עבור כולם, כולל קופות החולים:
    בדומה לסלספט, גם אימורן מוגדרת כתרופה שמיועדת לחולים שעברו השתלות איברים ואינה מוגדרת כתרופה לחולי מיאסטניה גרביס וזאת היות והיא לא עברה מחקרים שיאשרו זאת.
    האם מישהו , אי פעם קיבל תשובה שאינו יכול לקבל אימורן למיאסטניה ??
    מה לדעתכם הסיבה לתעלומה הזו ?

בתיה, אני מעוניין לקבל ממך פרטים יותר ממוקדים שישארו חסויים ביננו ולא יצאו לפירסום ויהוו חלק מריכוז התשובות שאני מתחיל לקבל, לכן אבקשך לשלוח לי פרטים יותר מפורטים אלי ישירות:

בתודה על העזרה שבסופו של דבר תעזור לכולנו, אם לא כרגע בבירור בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלספט, סיכום ביניים -

משה פיק
    18/02/2008

שלום לכולם ולדורשי הסלספט בפרט.
    אני מחכה עדיין לתשובות נוספות של משתמשי התרופה אולם אני יכול כבר לערוך סיכום ביניים :

מחיר התרופה הוא יקר, כ -.3000 ש"ח לחודש (2000mg ליום).
    קיים סידור בבתי מרקחת של "איגוד בתי המרקחת" לקבלת הנחה על המחיר (-.2700 ש"ח) וכל חודש שלישי התרופה ניתנת חינם.
    קופ"ח כללית אינה מוכנה לספק אותה במחיר מסובסד (היא אינה רשומה כתרופה למיאסטניה).
    קופ"ח מכבי מספקת אותה במחיר מסובסד עם טופס 29ג' וחתימה של 3 רופאים (-.300 ש"ח לחודש)
    למי שיש אינפורמציה נוספת - בעיקר לגבי קופות חולים אחרות, נשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבור בתיה -

יעל
    20/02/2008

לבתיה שלום רב
    מהיכן ידוע לך שקופת חולים כללית משתתפת בתרופה, ובאיזה סניף או עיר מדובר. מפני שאני פרסונל של קופ"ח כללית, ולי לא מוכנים לעזור.
    אשמח שתעני לי
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו