מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוגדן ה-LRP4ענת17/06/2012
שלום רב
אני כבר קצת יותר משנה חולה במיאסטניה ללא נוגדני אצטילכולין ו- Sero-Neg,
המחלה התגלתה לאחר שאושפזתי עם צניחת אפעפיים ומבחן טנסילון,
אני עושה כיום בין שבוע לעשרה ימים טיפולי פלסמה פראסיס וכמובן גם פנדינזון 15 מ"ג ומסטינון,
לאחרונה חלה החמרה במחלתי ואושפזתי שוב עם חולשה קשה בארבע גפיים,וגם צניחת אפעפיים קלה.
שמעתי דרך משה על הנוגדן החדש שהתגלה LRP4 ורציתי לדעת איפה אפשר לעשות בדיקת דם להימצאות הנוגדן הנ"?האם קופות החולים ממנות את הבדיקה?
וכן במיד וקיים הנוגדן הזה האם אקבל טיפול שונה ממה שאני מקבלת היום?ואם כן איZה טיפול?ומה משמעותו?
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדן ה-LRP4 - תגובה
ערן משה17/06/2012לפי המאמרים. אין לכך הרבה משמעות אלא עוד סוג, כנראה, של חולי מיאסטניה( ולא לציטוט עוד סיבה לחולים להוכיח שהם אכן חולים ולא משחקים). אם זכרוני אינו מטעני אז מבטרה מנוסה כטיפול לחולים הנל מה שגם אינו חדש כי חולים ששאר הטיפולים לא עוזרים מקבלים מבטרה בכל מקרה.
הבדיקה נעשית בגרמניה בארץ עדיין לא ולדעתי היא עדיין ניסיונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)