מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- anti muskיוסי24/06/2012
האם בדיקת anti musk נמצאת כיום בסל בקופת חולים מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת MuSK במכבי
משה פיק24/06/2012שלום יעקב,
מלבד תרופת המסטינון שמיועדת לחולי מיאסטניה, בסל התרופות למחלה זו אין דבר נוסף.
בכל מקרה . . . בדיקת נוגדנים ל MuSK, בדומה לבדיקת נוגדנים לאצטילכולין AChR היא בדיקת דם שרופא שולח כאשר הוא חושד במיאסטניה בכדי לקבל אישור שההבחנה שלו נכונה והוא יכול להגדיר את החולה כחולה במיאסטניה גרביס.
אין לי מושג מדוע היא צריכה להופיע בסל הבריאות ?
החלטה של קופ"ח (כל שהיא) לא לאשר בדיקה (שאינה יקרה במיוחד) לאבחנה לדעתי היא החלטה כלכלית ולא רפואית ולכן אני מציע שאם הקופה מסרבת לאשר אותה לאחר שנוירולוג של הקופה ביקש אותה יש לבצעה במימון עצמי ולתבוע את החזר הכסף מהקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אניטי מאסק
מיכל24/06/2012בתור חברת קופת חולים מכבי אני יכולה להגיד לך שהבדיקה אושרה ללא כל בעיה .
ויותר מכך מאחר ולדעתי גם את בדיקת האנטי ציכולין שולחים להדסה אני בזמנו הרמתי טלפון להדסה ואמרתי שהרופא שלי מבקש גם את הבדיקה הזו והתשובה שקיבלתי היתה שמאחר ויש בידם דם הם יבדקו גם את הנ"ל וישלחו למכבי את החיוב.
אני לא ההיתי מעורבת בכלום יותר.
בהצלחה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שלום
יוסי28/06/2012בינתיים יש לי בעיות עם בדיקת ה ANTI MUSK אמרת שהתקשרת
להדסה לאיזה הדסה עין כרם או הר הצופים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שלום - תגובה
ערן משה28/06/2012עין כרם לדעתי, גם אני בזמנו עשיתי דרכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדסה עין כרם
מיכל01/07/2012דרך אגב נודע לי שבתקופה האחרונה בהדסה עין כרם שולחים את בדיקות הדם של החולים [שרוצים זאת] ללא שום נוגדנים לחוץ לארץ לבדיקה לנוגדנים חדשים שנמצאו.
נכון לעכשיו ללא שום עלות מצד החולה.
תיקח רק בחשבון שהתוצאות יכולות לקחת גם כמה חודשים [במקרה שלי קיבלתי תשובה אחרי 3 חודשים].
בהצלחה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)