חיזוק חלק הגוף העליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק חלק הגוף העליון
    יוסי
    28/06/2012

אני כאמור בתהליך בירור לגבי מיאסטיה גרביס. סובל מחולשת רגליים מתקדמת.
    האם מותר לי להפעיל את שרירי הידיים והחזה בצורה מסיבית כדי לחזקם עוד יותר. לגבי
    חיזוק הרגליים אני מגבל. האם זה יכול לגרום למחלה לעבור גם לחלק העליון או להרע
    עוד יותר את מצב הרגליים. אחרי פעילות כזו במשך זמן מסויים, למשך כדקה שרירי הרגליים מתחזקים
    אבל אחר כך דוקא יש הרעה ועייפות מגברת והתכווצויות דוקא ברגליים. הידיים והחזה
    מגיבים טוב יש תחושה של התחזקות. האם למרות הקושי כדאי לעבוד גם על שרירי
    הרגליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק חלק הגוף העליון

הוספת תגובה

• חיזוק חלק הגוף העליון - תגובה

משה פיק
    28/06/2012

שלום יוסי,

אם אתה בתהליך לבירור אם אתה חולה במיאסטניה, עד שתקבל תשובה, לא הייתי פועל בצורה מסיבית על השרירים היות וחולה מיאסטניה חייב להגביל את פעילות השרירים ולא לבצע פעילות מעל מה שהגוף מאפשר לו.

טיפול בשרירים בעזרת פעילות מסיבית יכולה רק לגרום להחמרת המחלה ולא להקלה.

הגישה שלך ש"המחלה תעבור לחלק העליון" אינה נמצאת בשליטתך ואף אחד במערכת הרפואית לא יכול לתת לך צפי מה יקרה בעתיד ( הכוונה אם אכן הינך חולה במחלה).

אם תקבל אבחנה ברורה למיאסטניה תקבל תרופות ו/או טיפולים והם אלה שישפיעו על חומרת המחלה (בד"כ לכוון הטבה). פעילות גופנית אינה "טיפול" למיאסטניה.

לסיכום: פעל בהקדם לבצע בדיקות כדי לברר אם הבעיה שלך קשורה למיאסטניה או למשהו אחר לחלוטין ולפי התוצאות תדע איך לפעול נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו