כדור שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור שינה
    יפה
    27/08/2012

שלום לך משה
    כבר שאלתי אותך בעבר על כדור שינה מתאים לחולי מיאסטניה ואתה אמרת שאין כדור מתאים. אולי תעביר את שאלתי לפורום ואחד החולים יגיד לי איזה כדור מתאים כי איני נרדמת בלילות. לילה שלם, אני קמה ומתהלכת בקושי בעזרת ההליכון ולא באה שינה לעיניי. קיבלתי מרופא המשפחה בונדורמין, אולם אני חוששת לקחת אותו כי כתוב עליו במפורש שהוא מזיק למיאסטניה. אנא עזרתך הדחופה בפורום לקבלת שם של כדור מתאחם יותר אשר יביא שינה לגופי ומרגוע לעיניי. יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור שינה

הוספת תגובה

• כדור שינה

miri
    28/08/2012

אני השתמשתי תקופה קצרה ב-CLONEX (חומר פעיל CLONAZEPAM, לפי דעתי).
    אך נוטלים אותו תקופה קצרה בלבד עקב סכנת התמכרות.
    כדור זה קבלתי בהמלצת נוירולוג שלי, ולא הרגשתי איזשהי החמרה בעקבות זאת.
    אך אל תשכחי, שכל חולה הוא שונה ומה שטוב/ רע לאחד לא בהכרח ישפיע באותה צורה על האחר.

בהצלחה והרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור שינה - תגובה

משה פיק
    29/08/2012

כפי שידוע לי, אין כדורי שינה מומלצים לחולי מיאסטניה.

לא מעט חולי מיאסטניה משתמשים בכדורים למרות ההזהרות שהם אינם מומלצים לשימוש חולי מיאסטניה ללא כול תופעות לוואי.

ידוע שכול חולה מיאסטניה שונה מרעהו ואם חולה חושב ששימוש בכדורי שינה ישפר את מנוחתו שזה דבר טוב ומועיל לשיפור מצב הסימפטומים . . . כדאי לנסות בזהירות ולהשגיח ב 7 עיניים שמצב המחלה אינו מושפע לרעה.

לא מומלץ, אך . . . . .בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפה
    29/08/2012

תודה למירי ולמשה. שוב איני יודעת מה לעשות. חוסר השינה בלילה מעביר אותי על דעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ערן משה
    02/09/2012

אפשר לנסות קסנקס (xanax). במינון של 0.25 מ"ג ללילה.
    כעיקרון קלונקס הוא לא כדור שינה למרות שהוא מאותה משפחה אך השפעתו ניכרת יותר בפרכוסים ותופעות הלוואי שלו רבות יותר, נא לא להשתמש בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לערן

יפה
    02/09/2012

האם אפשר לשאול אותך בקשר למיאסטניה, כשתתעורר שאלה? רשמתי בזיכרון את המספר, אך איני רוצה להפריעץ
    תודה לך ערן
    עדיין לא לקחתי קלונקס ובעצתך, גם לא אקח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לערן - תגובה

ערן משה
    02/09/2012

אפשר, רק לא בשעות הצהריים 14-17:30

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו