מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור שינהיפה27/08/2012
שלום לך משה
כבר שאלתי אותך בעבר על כדור שינה מתאים לחולי מיאסטניה ואתה אמרת שאין כדור מתאים. אולי תעביר את שאלתי לפורום ואחד החולים יגיד לי איזה כדור מתאים כי איני נרדמת בלילות. לילה שלם, אני קמה ומתהלכת בקושי בעזרת ההליכון ולא באה שינה לעיניי. קיבלתי מרופא המשפחה בונדורמין, אולם אני חוששת לקחת אותו כי כתוב עליו במפורש שהוא מזיק למיאסטניה. אנא עזרתך הדחופה בפורום לקבלת שם של כדור מתאחם יותר אשר יביא שינה לגופי ומרגוע לעיניי. יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה
miri28/08/2012אני השתמשתי תקופה קצרה ב-CLONEX (חומר פעיל CLONAZEPAM, לפי דעתי).
אך נוטלים אותו תקופה קצרה בלבד עקב סכנת התמכרות.
כדור זה קבלתי בהמלצת נוירולוג שלי, ולא הרגשתי איזשהי החמרה בעקבות זאת.
אך אל תשכחי, שכל חולה הוא שונה ומה שטוב/ רע לאחד לא בהכרח ישפיע באותה צורה על האחר.
בהצלחה והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור שינה - תגובה
משה פיק29/08/2012כפי שידוע לי, אין כדורי שינה מומלצים לחולי מיאסטניה.
לא מעט חולי מיאסטניה משתמשים בכדורים למרות ההזהרות שהם אינם מומלצים לשימוש חולי מיאסטניה ללא כול תופעות לוואי.
ידוע שכול חולה מיאסטניה שונה מרעהו ואם חולה חושב ששימוש בכדורי שינה ישפר את מנוחתו שזה דבר טוב ומועיל לשיפור מצב הסימפטומים . . . כדאי לנסות בזהירות ולהשגיח ב 7 עיניים שמצב המחלה אינו מושפע לרעה.
לא מומלץ, אך . . . . .בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפה29/08/2012תודה למירי ולמשה. שוב איני יודעת מה לעשות. חוסר השינה בלילה מעביר אותי על דעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ערן משה02/09/2012אפשר לנסות קסנקס (xanax). במינון של 0.25 מ"ג ללילה.
כעיקרון קלונקס הוא לא כדור שינה למרות שהוא מאותה משפחה אך השפעתו ניכרת יותר בפרכוסים ותופעות הלוואי שלו רבות יותר, נא לא להשתמש בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לערן
יפה02/09/2012האם אפשר לשאול אותך בקשר למיאסטניה, כשתתעורר שאלה? רשמתי בזיכרון את המספר, אך איני רוצה להפריעץ
תודה לך ערן
עדיין לא לקחתי קלונקס ובעצתך, גם לא אקח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לערן - תגובה
ערן משה02/09/2012אפשר, רק לא בשעות הצהריים 14-17:30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)