מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית ליחהליאת30/08/2012
שלום רב
שמי ליאת ,
ואני רוצה לדעת אם ליחה שעומדת בגרון קשורה למיאסטניה גרביס
,
בגלל הליחה יש לי בעיות במזון מוצק ,שלחו אותי לעשות בדיקת דם למיאסטיטניה גרביס.
ואני מחכה לתשובה ,אמרו לי 6 שבועות ..
בכל אופן שיהיה יום טוב ובריאות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית ליחה - תגובה
משה פיק02/09/2012שלום ליאת,
אם את מקבלת במקרה מהרופא המטפל מסטינון כדי לוודא אם יש לו השפעה על הסימפטומים שאת התלוננת אצלו ואני משער שהוא נתן לך לבצע בדיקת דם לנוגדנים לא עקב תלונתך על ליחה אלא על חולשת שרירים . . . . זה יכול להיות סימפטום של הכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למשה פיק
ליאת03/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית ליחה - תגובה
ערן משה02/09/2012באם אכן יש לך מיאסטניה אז יש יתר רוק בגלל מסטינון ואז זהו נוזל כמן מים, ליחה שהיא סמיכה יותר יכולה להיגרם עקב קושי בשרירי הבליעה והחיך האחורי ואז היא נשארת כמו בדלקת בגרון, הפתרון הוא מכייחים כגון מוקוליט כמו כן ניתן לשים בפה מים עם מלח, לגלגל בפה לא לגרגר כי אם יש בעיות בליעה יכולה להיגרם השתנקות וזה כלל לא נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לערן
ליאת03/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)