בעית ליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית ליחה
    ליאת
    30/08/2012

שלום רב
    שמי ליאת ,
    ואני רוצה לדעת אם ליחה שעומדת בגרון קשורה למיאסטניה גרביס
    ,
    בגלל הליחה יש לי בעיות במזון מוצק ,שלחו אותי לעשות בדיקת דם למיאסטיטניה גרביס.
    ואני מחכה לתשובה ,אמרו לי 6 שבועות ..
    בכל אופן שיהיה יום טוב ובריאות לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית ליחה

הוספת תגובה

• בעית ליחה - תגובה

משה פיק
    02/09/2012

שלום ליאת,

אם את מקבלת במקרה מהרופא המטפל מסטינון כדי לוודא אם יש לו השפעה על הסימפטומים שאת התלוננת אצלו ואני משער שהוא נתן לך לבצע בדיקת דם לנוגדנים לא עקב תלונתך על ליחה אלא על חולשת שרירים . . . . זה יכול להיות סימפטום של הכדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למשה פיק

ליאת
    03/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית ליחה - תגובה

ערן משה
    02/09/2012

באם אכן יש לך מיאסטניה אז יש יתר רוק בגלל מסטינון ואז זהו נוזל כמן מים, ליחה שהיא סמיכה יותר יכולה להיגרם עקב קושי בשרירי הבליעה והחיך האחורי ואז היא נשארת כמו בדלקת בגרון, הפתרון הוא מכייחים כגון מוקוליט כמו כן ניתן לשים בפה מים עם מלח, לגלגל בפה לא לגרגר כי אם יש בעיות בליעה יכולה להיגרם השתנקות וזה כלל לא נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לערן

ליאת
    03/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו