ACETYLHOL. 0.9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ACETYLHOL. 0.9
    תרצה
    13/09/2012

אתמול קבלתי תוצאה של הבדיקה בגלל החגים קבעו לי תור לנוירולוג רק בעוד חודש
    אני מבקשת לקבל הסבר ראיתי שהנורמה היא עד 0.5-אני ממש בלחץ ומבקשת לקבל כל איפורמציה אפשרית
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ACETYLHOL. 0.9

הוספת תגובה

• ACETYLHOL. 0.9 - תגובה

ערן משה
    13/09/2012

את יכולה לשלוח מייל למשה פיק ולקבל ממנו את כל האינפורמציה הכתובה
    אני מניח שנשלחת לעשות את הבדיקה כתוצאה מתלונןת מסוימות בנוסף עלייך לבצע בדיקות נוספות כגון סי.טי חזה לראות טת גודל בלוטת התימוס ובדיקת מוליכות חשמלית של השרירים.
    אם ברצונך לשוחח טלפונית ניתן להתקשר אליי וגם למשה פעק לטל המצוינים. רק אליי בבקשה אחרי 10 בבוקר או אחאי 18:00. בצהאיים בבקשה לא להתקשר. אשמח לנסות להבהיר לך את מה שאפשר ולענות על שאלותייך כמה שאוכל
    רק לא להיכנס ללחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ACETYLHOL. 0.9 - תגובה

משה פיק
    13/09/2012

שלום תרצה,
    התבקשת לעבור בדיקת דם לנוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין היות והנוירולוג ראה/שמע שאת מתלוננת על סימפטומים מסויימים של חולשת שרירים.

הנורמה המקובלת בד"כ שבה מסכימים שאכן נמצאים נוגדני אצטילכולין במערכת הדם שלך היא כאשר התוצאה המתקבלת היא מעל 1.00.

אצלך התוצאה היא 0.9 ואני מאמין שהנוירולוג לא יהיה קטנוני ויסכים שזו אכן אבחנה למיאסטניה. אני הייתי חושב שכדאי שתחזרי שוב על הבדיקה ותבקשי שהיא תשלח למעבדה בבי"ח הדסה בירושלים.

הצעה נוספת שאני מוכן לתת לך היא שתתקשרי טלפונית לנוירולוג ותספרי לו על התוצאה שהתקבלה (אני מאמין שהיא מופיעה במקביל גם אצלו במחשב) ותשאלי אם את צריכה להתחיל טיפול כלשהו.

ההצעה של ערן בתוקף. תתקשרי אלי או אליו ותקבלי מענה לשאלותייך . . . . כדי שלא תהיי לחוצה בחג הבא עלינו לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו