מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- " תרופות אסורות למיאסטניה" מורחב -משה פיק01/03/2008
שלום לכולם,
יש בידי רשימה מורחבת של "תרופות אסורות למיאסטניה" שהיא לשימוש רופאים.
מי שחושב שרופאו יהיה מעוניין לקבל אינפורמציה זו, לאחר שישאל אותו, יכול לפנות אלי אישית ואשלח לו, או שיפנה את הרופא לדוא"ל שלי ואני אשלח אליו אישית.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפצת הרשימה לחולים -
אמא מוטרדת02/03/2008שלום משה,
אודה לך אם תוכל להפיץ את רשימת התרופות האסורות המורחבת בינינו, החולים, אם לא דרך הפורום, אז דרך קבוצת התמיכה באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפצת הרשימה לחברי קבוצת התמיכה -
משה פיק03/03/2008למיסטי, ולכל חברי קבוצת התמיכה MG באינטרנט,
קיבלתי את דעתך מיסטי והיום אני אשלח את הרשימה לכל חברי "קבוצת התמיכה MG באינטרנט"
כל אותם החברים בפורום שאינם נימצאים רשומים בקבוצת התמיכה ומעוניינים לקבל את הרשימה יכולים ליצור איתי קשר והחומר ישלח אליהם במייל חוזר.
אני רוצה בהזדמנות זו לשוב ולהזכיר שהחומר שאני שולח לכם אינו חומר רפואי וכל החלטה רפואית לאחר קריאת החומר המפורסם חייבת להיות של רופא בלבד.
בברכה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -
אמא מוטרדת04/03/2008משה, תודה רבה!
אין כמוך, אינך שוקט על שמריך, מתעדכן ומעדכן אותנו בהתמדה ראויה לציון. מלוא הערכתי לך על כך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)