" תרופות אסורות למיאסטניה" מורחב -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• " תרופות אסורות למיאסטניה" מורחב -
    משה פיק
    01/03/2008

שלום לכולם,
    יש בידי רשימה מורחבת של "תרופות אסורות למיאסטניה" שהיא לשימוש רופאים.
    מי שחושב שרופאו יהיה מעוניין לקבל אינפורמציה זו, לאחר שישאל אותו, יכול לפנות אלי אישית ואשלח לו, או שיפנה את הרופא לדוא"ל שלי ואני אשלח אליו אישית.

בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפצת הרשימה לחולים -

אמא מוטרדת
    02/03/2008

שלום משה,
    אודה לך אם תוכל להפיץ את רשימת התרופות האסורות המורחבת בינינו, החולים, אם לא דרך הפורום, אז דרך קבוצת התמיכה באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפצת הרשימה לחברי קבוצת התמיכה -

משה פיק
    03/03/2008

למיסטי, ולכל חברי קבוצת התמיכה MG באינטרנט,

קיבלתי את דעתך מיסטי והיום אני אשלח את הרשימה לכל חברי "קבוצת התמיכה MG באינטרנט"

כל אותם החברים בפורום שאינם נימצאים רשומים בקבוצת התמיכה ומעוניינים לקבל את הרשימה יכולים ליצור איתי קשר והחומר ישלח אליהם במייל חוזר.

אני רוצה בהזדמנות זו לשוב ולהזכיר שהחומר שאני שולח לכם אינו חומר רפואי וכל החלטה רפואית לאחר קריאת החומר המפורסם חייבת להיות של רופא בלבד.

בברכה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה -

אמא מוטרדת
    04/03/2008

משה, תודה רבה!
    אין כמוך, אינך שוקט על שמריך, מתעדכן ומעדכן אותנו בהתמדה ראויה לציון. מלוא הערכתי לך על כך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו